В партньорство с Балкан Стар.

Driving Mercedes-benz glc AMG autumn style poster

Казват, че пътуването с Mercedes Benz понижава пулса с 5 удара в минута, а това удължава продължителността на живота. Не знам дали е истина, но мога да го повярвам, защото комфорта и спокойствието, които носи този автомобил, са впечатляващи.

Миналата седмица аз, Рон и Алекс се отправихме на еднодневно пътешествие с новия модел на Mercedes Benz – GLC Coupé. Мисията ни бе да се насладим на един есенен ден из живописните пътища на подбалкана, а крайната точка бе любимото Шато Копса.

Пътувахме бавно и се наслаждавахме на красотата и тишината. Денят бе спокоен и на няколко пъти спирахме да подишаме от чистия въздух на окъпания в злато балкан. Нещо, което често ни липсва в София. Алекс бе кротък и спокоен – нетипично за него. Сякаш се наслаждаваше на пътуването повече и от нас.

Леко и неусетно стигнахме крайната си цел, където обядвахме. След това се качихме на последния етаж на Шато  Копса и отделихме време за почивка и релакс с гледка към Стара Планина. Родена и израстнала край нея, твърде често продължавам да я търся и обичам. За съжаление, времето за тръгване наближи бързо и се отдадохме на втора доза есенна живопис. Интересното е, че в края на деня не се чувствахме уморени от пътя. Напротив. Чувствахме се дори заредени. Но това беше и целта – да превърнем един обикновен есенен ден в цяло изживяване, за което благодарим на Балкан Стар.

NB.: По време на престоя си в Шато Копса Рон, който бе и нашия шофьор, не е консумирал алкохол.

Driving a Mercedes autumn style Beautiful Denina Martin Mercedes glcForest autumn Bulgaria Bulgarian blogger DeninamartinOne day trip with Mercedes mountain scenery BulgariaDriving in style DM2016 One day trip with Mercedes glcOne day trip with MercedesBenz Balkan star2016 Chateau Copsa Mercedes glc amg Chateau Copsa one day trip 2016 Chateau Copsa Our launch at Chateau CopsaLounging at Chateau Copsa wineryChateau Copsa fields of wineyeardsTraveling to Chateau Copsa winery Mercedes Benz 2016


Пуловерподобен

Панталонподобен

Ризаподобна

Ботушиподобни

Чантаподобна


Ако днес можехте да се отрпавите на еднодневно пътешествие с Mercedes Benz GLC Coupé, къде щяхте да отидете? 

 

Усмивки,

Денина ♥ 

SHOP THE LOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *