Denina Martin shedd Borovets shedd winter mountain destination

Последните няколко дни прекарахме в планината. Единственото място, където се наслаждавам истински на снега. Единственото място, където не ми е неприятно да се навлека с повече дрехи. Място, което ми напомня колко красива и успокояваща е тишината. Място, което беше истинска слънчева приказка през тези изминали няколко дни.

2017 Borovets shedd winter mountain destination Borovets hills spa resort tree

Боровец е нашата дестинация сняг всяка година през последните няколко и винаги обичам да се връщам там. Тази година отседнахме в Borovets Hills Hotel, който искрено препоръчвам, ако търсите добро СПА и увеселителни кътове за деца. Освен това, стаите са големи, а персоналът е много мил и помоглив.

Borovets hills spa resort Borovets hills spa tree

Що се отнася до стила, едно нещо, на което искрено се радвам в снежно време, е да нося бяло. Особено в съчетание със земни цветове. На такава визия заложих и за една от разходките ни в Боровец. Бяло в комбинация с боти в камел и елек от изкуствен косъм в същите нюанси. С последния се сдобих от SHEDD. Ако си спомняте, вече съм ви разказвала за това iOs и Android приложение, чрез което можете да продавате и купувате всичко в категория мода.

Denina Martin Borovets 2017 Snow shoes warm Shedd Bulgaria Borovets mountain destination Travel destination arrows Borovets travel arrows Borovets ski 2017 Borovets lift cabin hills

След разходката ни с Рон и Алекс решихме да поседнем и да се насладим на припичащото слънце, което през последния месец ни липсваше твърде много в мрачна София. Насладата допълнихме с горещ чай, греяно вино и купичка топла доматена супа. Беше прекрасен ден, на който успяхме да се насладим и който се радвам да споделя с вас.

Warm lunch time Borovets Warm lunch tomato soup french fries Hot Tomato Soup Warm wine Borovets sunset snow landscape

Wearing: ESPRIT пуловер (подобен) / ZARA елек (подобен тук и тук) / BERSHKA дънки (подобни) / Боти (подобни) / Clandestino Veneto очила

А вие планирате ли почивка в планината скоро? Какво е любимото ви облекло за дестинация сняг? 

Усмивка,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *