MDL Marella pink print dress Marella pink print dress

Месецът на любовта вече почуква на вратата. Следващите две седмици ще са вдъхновени в червено и розово, което е напълно оправдано. Всъщност, без значение дали празнувате Свети Валентин или не, идеята да внесете романтична свежест в облеклото си остава доста добра. Окуражавам ви да го направите, особено ако се чувствате отегчени от сивотата на зимата като мен.

Gingham dress- Marella mdl group MDL Marella gingham dress coat 2017

Marella вече пусна колекцията си пролет / лято 2017, която може да откриете в Week & Shop MDL в Bulgaria Mall. Една от основните теми и тази, на която залагам днес, се нарича Sweet & Rock. Тя е вдъхновена от контрастиращите шарки като животински принтове и големи карета. Специфичното в случая е съчетанието им в една отличителна комбинация на коренно различни принтове, която мигновено хваща окото.

MDL Marella gingham dress coat Printed coat marella coat

Sweet & Rock е любов. Или поне за мен, защото си я харесах още щом я видях. Карето е романтично и момичешко. Животинският принт е умерен и дискретен. А комбинацията от двете повече от интересна. И защото това е Marella, женствеността не е нито твърде явна, нито пък липсваща. Абсолютен баланс от кройки и настроение.

Furla metropolis mdl group Gingham coat Marella mdl Marella print dress pink coat by mdl

MARELLA рокля в животински принт / MARELLA палто на каре / FURLA чанта Метрополис / MARELLA шал

А на вас допада ли ви този специфичен микс от принтове? 

Усмивки,

Денина ♥

Shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *