Life&Style Октомври

Добре дошли в още един епизод от рубриката Life&Style на тема октомврийски фаворити. От дрехи през някои вкусотии, домашен декор и красота до книга, която прочетох наскоро и ми допадна – вижте селекцията по-долу.

  1. Светла риза & дънки в индиго – Това е една от най-носените ми комбинации в момента. Всеки път, когато бързам, залагам на нея и знам, че изглеждам добре, докато се чувствам комфортно.
  2. Токчета в неутрален цвят – Това е толкова красива и вечна находка. Тези обувки се произвеждат в България и изглеждат невероятно на крака. Все още не съм ги носила, но нямам търпение.
  3. Веган десерти от Raw&More – Пристрастена съм към тях. Имат две локации в София и направиха кетъринга ни за събитието на Denina Mártin Collection. Това е мястото, където здравословното среща изискания вкус.
  4. Пампас за есенен декор – Обичам този тип декорации за есента. Много елегантни и са дълготрайни. Имам пампас декорация у дома от вече 3 години и е все така красива.
  5. Кожени ръкавици – Ръкавиците във всичките им форми са много актуални в момента.
  6. Пуловер с разкроени ръкави – Очевидно този сезон съм на вълна разкроени ръкави.
  7. ALQVIMIA EXPERIENCE сет – Наскоро споделих в Instagram за тази марка. Те правят натурални продукти на базата на изискани и качествени натурални съставки. Употребата им е цялостно арома преживяване.
  8. Biologique Recherche Collagène Originel – Най-новото и революционно откритие за Biologique Recherche – колагенът тип-0, който е „майката“ на всички колагени. Този серум стимулира естественото производство на колаген и показаха отлични резултати в ефикасността си.
  9. The Comfort Book by Matt Haig – Това е бързо четиво, но може да бъде много полезно, когато се чувствате зле. Състои се от различни мисли, принадлежащи на автора, които той натрупва през годините. Преди години той е страдал от депресия и споделя собствения си опит. Книгата е полезна в изграждането на емоционална интелигентност.
  10. Hermés Cavalcades шал – Наскоро споделих в Instagram за красивата си находка – винтидж шал Hermés. Мисля, че това е наистина добра инвестиция. Можете да си закупите нов или употребяван шал. Има много запазени втора ръка и на доста по-добри цени, които ще откриете в сайтове като Vestiaire Collective, The Real Real, Etsy и др.