И този месец продължавам рубриката Life&Style с нещата, които харесвам през септември. Ризата, която нося доста напоследък и е must-have за есента, пачовете за околоочен контур, които спасяват живота ми (така де – очите ми), когато съм супер уморена и един сериал, който изгледах на един дъх и още. :)

 1. Дълга сатенена риза – Обичам да нося тази риза. Тя е изработена от вискоза с матов сатенен завършек и се съчетава лесно, както за ежедневни, така и за по-изискани поводи.
 2. Колие с акрилна верижка – Обичам да комбинирам ризата с това колие, което между другото направих със собствените си ръце и е част от Pre-Fall колекцията на Denina Mártin Collection.
 3. Biologique Recherche Patchs Défatigants – Наскоро пробвах тези патчове за очи и смея да твърдя, че правят чудеса за уморените ми очи. Да, напоследък не ми се насъбира много сън, за съжаление.
 4. Шнола за коса с панделка – През последния месец нося косата си прибрана с шнола наполовина и тази визия много ми допада, затова се заглеждам по всякакви закачливи стилове шноли.
 5. Natrol Omega-3 Fish Oil 1000mg – От месец приемам рибено масло, заедно с няколко други витамини. Рибеното масло съдържа есенциални Омега 3 мастни киселини и има много ползи за здравето. Тази марка по-специално твърди, че предлага добре филтрирано рибено масло, с максимално ниско съдържание на живак и други химикали. Това е важно при избора на такъв тип хранителна добавка. Съдържа също и натурално лимоново масло и в резултат на това няма миризма на риба, а приятен лимонов аромат.
 6. Двуреден тренчкот – Тренчът е must have за есента, а този е страхотна находка, защото е с ватирана подплата и топли.
 7. Порцеланова чаша – Сезонът на чая вече е отворен.
 8. Лак за нокти Nails Inc. Caught in the nude – Взех си този лак за нокти също наскоро и много ми харесва. Цялата гама има наистина хубави nude нюанси.
 9. Cedric Grolet – Открих този акаунт преди няколко дни и много ме впечатли. Особено видеата са ми любими и разпускащи за гледане с огромна доза естетика.
 10. NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil – Споделяла съм и преди, но това е любимият ми молив за устни. Наскоро се заредих с още няколко. Използвам го повече от 2 години. Не изсушава устните и остава достатъчно дълго. Natural и Peekaboo Pink са ми любимите нюанси.
 11. The Mentalist series – Не ме питайте колко време ми отне да изгледам 151 епизода от 7-те сезона на Менталистът. Ще кажа само, че не беше дълго и не спах много. За малко да ме изгонят от вкъщи дори. :)) Не наистина, разбира се, но толкова се обсебих от този сериал, че не можех да спра. Открих го случайно по HBO Max. Там можете да го гледате и вие. Сюжетът се върти около известен „медиум“ – Патрик Джейн (в ролята Саймън Бейкър), който се признава за измамник и започва да работи като консултант към Калифорнийското бюро за разследвания. Целта му е да намери „Червения Джон“ – серийният убиец, убил жена му и дъщеря му. В сериалът се преплитат голяма доза психология, мистерия и загадки с някои забавни и чаровни моменти. Ако искате да гледате нещо различно, което не е обременено от политкоректност (както повечето нови продукции), този сериал си струва времето, според мен.