Panorama of red rocks sedona
Denina Martin H&M Studio SS19
Denina Martin wearing HM studio collection SS19 in Sedona Arizona

На 10-ти март се отправих на едно вълнуващо и незабравимо пътуване. Бях поканена от H&M на тяхно събитие от глобален ранк в Седона, Аризона. То бе посветено на новата колекция H&M Studio SS19, която въплъщава авантюристичен дух и елегантност в едно. Форматът на събитието бе имърсив театър – с други думи добре разиграна постановка в рамките на три дни, която те кара да изживееш концепцията и идеята, а не просто да станеш свидетел на нея, а вдъхновението идва от динамичните, авантюристични и стилни жени. Затова и кампанията е под надслов „The Glam Explorer“.

Пристигнах в зашеметяващия Enchantment Resort. Ако сте ме следили в Instagram, предполагам сте видели колко впечатляваща бе локацията сама по себе си. Ризорт, сгушен сред прочутите и впечатляващо красиви червени скали на Седона. Място, известно със своите вортекси – „въртеливи центрове на завихряща енергия, която има лечебни свойства и благоприятства медитация и себепознание.“

Тридневното събитие не приличаше на никое друго, на което съм била. Театралната постановка започна още в автобуса към Седона, където слушахме специално записано радио предаване, което разказваше вълшебни истории за района. Това бе само подготовка за всичко, което предстоеше – синхронизиран плувен спектакъл, джип тур, каскадно шоу на BMX и очарователно акустично изпълнение на британските момичета The Staves бяха част от нещата. Първата сутрин дори намерих вестник The Sedona Astrologer Sky Paper пред вратата на стаята си – също част от H&M Studio преживяването.

За съжаление, заради дъжд, някои активности се наложи да отпаднат, но финалната вечер не пропусна да очарова. Елегантната вечеря бе последвана от неочаквано танцово изпълнение около изкуствено направени, но изключително реалистични хвойнови дървета. Изпълнение, което въплъти мистиката на Седона, дивата природа и женското приятелство – отново с авантюристичен привкус. Продължи с емоционално и интимно изпълнение на набиращата популярност певица Маги Роджърс, което развълнува всички. А емоциите прирастнаха в музикално парти, на което се забавлявах с част от момичетата, с които се сприятелих там.

На другата сутрин трябваше да се приготвя рано, тъй като имах насрочена фотосесия с фотограф на H&M. По-голямата част от снимките тук са направени именно тогава от Melodie Jeng.

Повече детайли и по-подробно визуално съпреживяване на събитието ще откриете в моите Instagram Stories. 

Zebra H&M SS19
Denina Martin wearing H&M studio collection for event in Sedona Arizona
Denina Martin wearing H&M studio SS19 by the pool
wearing H&M ss19 collection
wearing H&M studio collection ss19

ЗА КОЛЕКЦИЯТА


H&M Studio е капсулна колекция, представяща два пъти в годината модните тенденции за съответния сезон. Създадена от вътрешния дизайнерски екип на H&M, лимитираната колекция за сезон пролeт/лято 2019 се състои от комбинация от изключителни модели, едновременно небрежни и неустоимо елегантни. Музата за тази колекция е олицетворена в образа на свободолюбивата жена със силно изразен изследователски дух и усет към бляскавата изисканост.

Beautiful red rocks in sedona arizona
Shooting for H&M studio SS19
wearing H&M studio sport
Enchantment resort sedona, AZ

Дрехите, с които съм облечена на всички снимки, са част от H&M Studio SS19. Колекцията влиза в продажба в магазин H&M бул. Витоша 6 и онлайн на hm.com от 21.03. 


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *