ERDEM H&M blazer ERDEM H&M 2017

Location: Резиденция Тера, София

Каква трябва да бъде една колекция, за да бъде успешна?

На този въпрос има хиляди верни и много индивидуални отговори, но в основата на всички вярвам, че биха стоели това да грабва с открояващ се характер, да бъде достъпна за носене и завършена до най-малкия детайл. При предстоящата колаборация ERDEM x H&M всички тези са на лице. Колекция, която вълнува и размечтава. Колекция, която се отличава от всички досега и в която много ярко разпознавам самата себе си.

Роден в Канада, Ердем Моралиоглу има баща от турски произход и майка от английски. През 2005 година се мести в Лондон и основава едноименния бранд. Той не е почитател на тенденциите и се посвещава на собствените си виждания за женственост. Флоралите са един от ключовите елементи в колекциите му. Нещо, с което бързо спечели възхищението ми. Богатите текстури са също неизменна част от творенията му. Ердем не е от онези смели и ексцентрични експериментатори. Не е комерсиален. Обича класиката и вечния стил. От творенията му лъха романтика. Всички тези отличителни особености са ярко разписани и по дизайните му за ERDEM x H&M. Те са елегантни и издържани, а всичко е толкова умерено, че повечето лесно биха се вписвали в гардероба на съвременната жена.

Днес ви показвам част от моделите, които ще направят своя дебют на 2 ноември, когато ERDEM x H&M влиза в магазина на бул. Витоша от 10:00 часа и онлайн от 11:00 часа.

ERDEM H&M collection suit Residence Tera Sofia ERDEM H&M collection blazer


Сако – 269 лв.

Пола – 139 лв.


blogger favorite Erdem H&M top h m erdem top Erdem x H&M collection


Риза – 179 лв.


Erdem x H&M dress Blogger wearing Erdem H&M Residence Tera ERDEM H&M dress


Рокля – 349 лв.


ERDEM x H&M collaboration Couple wearing H&M Erdem grey suit

Интересен факт – в свои интервюта Ердем твърди, че никога не би направил мъжка колекция, защото вероятно ще е безумно скучна, съдейки по собствения си стил. За ERDEM x H&M дизайнерът прави мъжка линия за първи път в своята кариера. И не, тя не е скучна. Тя е просто идеална. До толкова, че Рон се съгласи да застане от другата страна на обектива.

H&M Erdem men collection H&M Erdem men grey suit H&M Erdem suit


Дамско сако – 269 лв.

Дамски панталон – 179 лв.

Брошка – 54,99 лв.

Мъжко сако – 329 лв.

Мъжки панталон – 139 лв.

Мъжка риза – 139 лв.


След всички тези думи, мога да ви кажа само, че ERDEM x H&M се очертава да ми бъде най-любимата колаборация от всички. Оставям на вас да вземете решение сами за себе си. :)

Усмивки,

Денина ♥


*Благодаря на H&M, че ми позволиха да бъда една от първите, докоснали се до колекцията. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *