Denina Martin Blog Anniversary

Миналата седмица празнувахме 3 години от старта на Purely Me by Denina Martin. С усмивка се обръщам назад и виждам метаморфозата, която сме претърпяли. С усмивка си мисля и за всички вдъхновяващи личности, които сме срещнали по пътя. Както и за разочарованията и грешките, които са ни помогнали да израстнем. Целият този път е бил нелек и изпълнен с много труд, но всяко едно предизвикателство ме е карало да заобичам това приключение все повече и повече. Истински съм благодарна не само за „розите“ по пътя, но и за всяко „трънче“, което ни е дало урок.

Освен да споделя емоции покрай годишнината на блога, исках да изразя и отзивите си от няколко продукта, подарък от Dior, които стоят в шкафчето ми от известно време. Реших да ги изпробвам миналата седмица и тъй като ми направиха впечатление, сметнах за редно да споделя с вас.

Dior Beauty Makeup Grand Roses Dior Lipstick Blogger Review


Dior Addict Lacquer Stick

Това червило ме очарова истински. Цветът Turn Me on Dior ме стресна първоначално, но пасна чудесно на устните ми. Наистина не очаквах толкова кремообразна текстура с такъв интензивен цвят. Усещането е сякаш се разтапя на устните и ги държи хидратирани действително дълго. Има видим блясък, но не твърде натрапчив. Имайте предвид, че това не е продукт, с който можете да постигнете перфектно очертан контур, заради консистенцията му на балсам. Резултатът е плътен и наситен цвят, който все пак изглежда естествено и дори апетитно.


Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume Mascara

Новата спирала на Pump ‘n’ Volume, определено бих носила само и единствено за вечерни поводи. Изключително интензивна и лесна за наплъстяване. За първи път Dior пуска на пазара нова технология на гъвкава тубичка. С други думи, преди да развиете капачката, леко стискате тубичката в указаната част. Това позволява на продукта да се разнесе върху четката в неубходимото количество. По този начин ефектът „сценични мигли“ се получава с едно нанасяне.


Beauty Blogger Бюти Блогър Денина Мартин Miss Dior Bloom Fragrance Perfume


J’adore InJoy

Нoвото попълнение в семейството на J’adore носи характерната нотка на класическия аромат, но има по-нежна и флорална композиция. Усеща се присъствието на иланг-иланг и праскова. Забелязала съм, че харесвам парфюми, в чиято основа има бели цветя. Вероятно затова и този ми допадна. Нежен е и не толкова зрял, колкото оригинала.


Miss Dior Absolutely Blooming

Ярък, плодов и страстен. В интерес на истината, тази вариация на Miss Dior е малко тежка за мен. Ароматът е сладък и специфичен, а в основата му стоят червени боровинки, майска роза и божури – и то доста концентрирани, според мен. Безспорно, парфюмът е траен.


Dior Makeup British Vogue Grand Roses Dior Beauty Lipstick Fuschia


Не съм ползвала много от продуктите на марката, но определно мога да похваля и Dior Nude Air Fluid Foundation. Нанася се буквално за секунди и не се усеща на кожата. Единственият минус за мен е матиращият завършек, тъй като аз съм почитател на бляскавата кожа. Харесвам и новите HydraLIFE маски за лице. Ако сте привърженици на козметиката на Dior, задължително ги изпробвайте.


edf 2017 edf


Парфюм – Dior J’adore inJoy

Парфюм – Miss Dior Absolutely Blooming

Червило – Dior Addict Lacquer Stick (877 Turn Me on Dior)

Спирала – DiorShow Pump ‘n’ Volume (090 Black Pump)

Кутия с дълготрайни рози – Grand Roses


Кой е вашият любим продукт на Dior?

Усмивки,

Денина ♥

Още от Dior