HM conscious exclusive dress 2017

Локация: Площад Виторио Емануеле, Рим

Дойде един от най-любимите ми сезони, когато всичко разцъфва. A с Рон тъкмо се върнахме от Рим, където прекарахме няколко дни.  За това ще ви разкажа в повече подробности в предстояща публикация.

Днес искам да ви споделя за любимата ми ексклузивна колекция на H&M. Както знаете, марката има няколко такива през годината, но април е винаги белязан от устойчивостта с Conscious Exclusive. Наистина обичам тази колекция! И не само поради факта, че е изработена от рециклирани материали. Аз разпознавам себе си в нейната красота и чувственост, а устойчивостта е елементът, който я превръща в истинско изкуство за мен. Защото е изкуство да създадеш нещо толкова изящно и ефирно от вече употребявани материали.

Припомнете си роклята, която си купих от миналогодишната колекция Conscious Exclusive. 

Rome 2017 HM conscious exclusive dress HM exclusive dress

Интересното в тази колекция е, че дори и финният полиестер BIONIC® е изработен изцяло от рециклирана пластмаса от крайбрежни отпадъци. Това не важи за роклята, с която съм е изработена от 100% органична коприна. Освен това, тази година за първи път H&M включва и набор от три екологично сертифицирани парфюмни масла. Ароматите са унисекс и  могат да се използват поотделно или да се смесват помежду си за още по-разнообразна игра със сетивата.

HM conscious exclusive dress Italian blogger HM conscious exclusive 2017 H&M conscious exclusive dress 2017

Разказвам ви всичко това с такава страст и желание, защото намирам колекцията за истински прекрасна! Особено след като я видях цялата на живо в showroom-a на H&M. Тя ще бъде налична онлайн на 20 април, както и в магазина на бул.Витоша 6 от 09:00. Ако можете, докоснете се до нея. Убедена съм, че ще я обикнете толкова, колкото и аз я обикнах.

Rome flowers H&M conscious exclusive 2017 Furla flowers bouquet HM conscious exclusive 2017 dress Flowers of Rome HM conscious exclusive 2017 Rome HM conscious exclusive 2017

Как ви се струва новата колекция H&M Conscious Exclusive? Набелязахте ли си любими модели? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *