6 Habits for success

Напоследък често се замислям по темата какви качества и навици са необходими, за да бъдем по-успешни. Имам щастието да срещам най-различни хора от различни професионални сфери. Това ми дава възможност да мисля и анализирам, както тях, така и себе си. Затова реших да споделя с вас 6 съвета за успех.


Планирайте


Хората, които умеят да организират времето си добре, обикновено са по-успешни. Едно от най-важните неща за мен е да планирам работа и отговорности. Когато има и дете в картинката, обстоятелствата с времето стават още по-отговорни. Тогава се налага да отделям приоритетите от второстепенните ангажименти. Затова моят съвет е винаги да планирате времето си. Това ме води до следващото важно нещо…

Tips how to be successful


Записвайте си


Като прилично разсеян човек, често забравям разни неща. Затова е много важно да си записвам. За щастие, в днешно време сме много улеснени от електронните устройства. Те постоянно предлагат нови и иновативни начини да организираме живота си. Ако ви харесва усещането да пишете, но често губите и забравяте самите листчета като мен, можете да пробвате цифрова писалка като Windows Ink, чрез която да улесните ежедневните си задачи, които извършвате от лаптоп, мобилен телефон или таблет.

How I use windows ink pen Windows ink pen in action


Сложете си супер щит


Може да звучи смешно, но каквото и да правите, с каквото и да се занимавате, винаги ще има хора, които не са радват за вас. Те ще ви изпращат негативна енергия, а вие няматe нужда от нея в живота си. Затова се предпазвайте от нея. Избягвайте такива хора. Заобикаляйте се предимно от искрени хора, които ви зареждат положително. Сложете си невидим психологически щит, с който да отблъсквате тази отрицателна енергия и не мислете за нея.

Съвети как да сте успешни fashion blogger peshart shoes


Почивайте си


Хората са го казали – без почивка няма успех. Като човек, който няма работно време и върши задачите си от 8:00 до 24:00 от понеделник до неделя, смело заявявам, че това е напълно вярно. За да получа вдъхновение и желание за работа, трябва да си дам добра почивка. По този начин се зареждам със сили и мотивация, което води до по-добри резултати.

Business lunch at sasa Radison Windows ink fashion blog


Бъдете любопитни


Гледайки любопитството, което изпитва към света синът ми Александър (3 години), започвам да си припомням колко невероятно качество е това. Няма нищо по хубаво от човек, който има желание да научи нещо ново и не се притеснява да зададе въпрос. Такива хора винаги ми правят страхотно впечатление. Затова, когато срещате нови хора, не се притеснявайте да покажете любопитството си – в нормални граници, разбира се. Това ще ви помогне да се сближите с тях и може да ви отвори нови врати.

6 Habits to be successful


Бъдете самоуверени


Самоувереността е качество, което се придобива с времето. Тя е процес. Аз работя засилено върху своята, откакто стартирах блога и все още не мога да кажа, че съм доволна от себе си. Ще ви дам за пример Миланската седмица на модата, на която съм в момента. Срещнах известната блогърка Negin Mirsalehi. Заговорих се с нея, но вътрешно малко се притесних, защото не бях в естествената си среда. За първи път съм на такъв форум от световна класа и срещам толкова успешен блогър. Съответно, думите започнаха леко да ми убягват на моменти. Вероятно и еуфорията си каза думата. А тя беше толкова спокойна и самоуверена! Именно това ме вдъхновява и мотивира да работя още в тази насока.

Denina Martin windows ink Peshart Shoes


Риза – H&M

Пола – H&M

Чанта – Ralph Lauren (много харесвам и този модел)

Обувки – PeshArt

Цифрова писалка – Windows Ink

Място – SASA Asian Pub Radisson, София


Поздрави от Милано!

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Microsoft. Всички мнения са мои.