Marshall stanmore speaker
Ikea wireless charger

Животът ни се измени много през последните години и все повече устройства започнаха да стават неизменна част от него. Някои са полезни и сполучливи, други не толкова. Днес реших да споделя с вас 4 джаджи, които харесвам и препоръчвам.


BLUETOOTH ТОНКОЛОНКА


С Рон не гледаме телевизия, освен ако не е HBO, NatGeo или Netflix. Когато не гледаме тях, слушаме музика или подкасти. Той много държеше да имаме добра озвучителна колона и така се сдобихме с Marshall. Харесвам я страшно много, защото е красива, пасва си с интериора, свързвам я лесно с телефона и компютъра си, а звукът е наистина добър. Толкова, че ме кара да харесвам любимите си песни още повече.


БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО


Нека сме искрени. Жените не обичаме да зареждаме устройствата си. Цялата идея да включиш телефона си в зарядно, обикновено на най-неудобното място… И ако някой позвъни, си трябват умения в заставането в удобна и чудата поза, така че той да продължи да се зарежда. Освен ако не го свалиш от зарядното, но шансът да не го включиш пак нараства. Досадно е. Аз реших проблема си, когато взехме безжично зарядно. Сложихме го на комодата на телевизора и сега само минавам покрай него и го оставям. Много по-удобно е, особено когато някой звънне или трябва да пиша съобщение. Нашето зарядно е от Ikea, защото пасна страхотно на интериора ни, но има и много други алтернативи като тази 

Важно: Ако искате да си купите такова зарядно, първо проверете дали устройството ви поддържа тази функция.


ПИЛИНГ МАШИНКА ЗА ДРЕХИ


Обичам меките плетива, но в 99% от случаите имам проблеми с материите. Затова си купих машинка за подстригване на материи Philips, с която възвръщам свежия вид на плетивата и други материи, като така ги поддържам като нови по-дълго.


УСТРОЙСТВО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖАТА


През септември Foreo ми писаха с предложение да тествам едно от техните устройства за почистване на кожата – Foreo Luna Mini 2. Съгласих се веднага, защото от майка ми знаех, че е страхотен гаджет – тя има такъв. Добри отзиви бях чула и от Steffy. И се радвам страшно много, защото наистина съм много доволна! Елиминира замърсяванията, излишното омазняване на кожата и мъртвите клетки. Освен че почиства и ексфолиира, Luna Mini 2 може и да масажира кожата. След близо два месеца употреба, кожата ми е мека, гладка и чиста. Разбира се, сигурна съм, че немалка част от тези резултати се дължат и на моята бюти рутина, която започнах горе-долу по същото време и за която можете да прочетете тук.

Philips fabric pills
Foreo face brush beauty

Използвате ли някоя от тези джаджи в ежедневието си?

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *