Bridal House Prom Dress Bridal House Prom Dress

Когато става въпрос за официални или бални рокли, трудно мисля за тенденции. Може би се повтарям, но искрено вярвам, че една рокля трябва да отговаря на същността на жената, която я носи. Тя трябва да е в съответствие с начина, по който тя се чувства. Да я прави уверена и красива, но най-вече – да е любов от пръв поглед.

Разбира се, проблем е, когато срещнеш любовта от пръв поглед три пъти наведнъж. Казвам го от личен опит с роклите, които открих в Bridal House. Трябваше да избера една рокля, а аз избрах 3, които за щастие са много различни и индивидуални. Ето ги и тях – моите 3 бляскави визии.

Закачливата рокля

Това, което най-много ме грабна в тази рокля (всъщност комплект от две части), е колко закачлива и интересна е тя. Моделът е просторен, удобен и изглежда зашеметяващо. Заради бляскавия топ обаче, аксесоарите трябва да са много обрани и семпли. Също като малката чанта Liu Jo.

Bridal House Prom Dress Bridal House Prom Dress

Рокля за пораснали момичета

Ако имате строго официален повод или бал и искате да заложите на акцентиращи аксесоари, то тогава изчистената рокля е най-подходящата опция. Тази семпла черна рокля ми се стори изключително обикновена на закачалката, докато не я пробвах. А в мига, в който сложих бляскавата нова Metropolis на FURLA и кристалното колие на MARELLA, всичко се преобрази до неузнаваемост.

Bridal House Prom Dress Bridal House Prom Dress Bridal House Prom Dress Accessorie furla handbag

Бляскава рокля

На почти всяка от нас й се е приисквало да заблести, а тази рокля е истинско бижу в Bridal House. Обшита с красиви мъниста и пайети, тя събира всичкия приказен блясък в себе си без почти никаква нужда от допълнителни аксесоари.

Bridal House Prom Dress Bridal House Prom Dress Bridal House Prom Dress

Коя от тези 3 бляскави визии ви харесва най-много? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с Bulgaria Mall.

Shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *