Three ways to wear animal print
Western style denim set

Тенденциите идват и си отиват. Колкото по-популярни станат, толкова по-кратко се задържат. Мои лични наблюдения. Тази зима бях сигурна, че леопардовите принтове ще бъдат забравени още преди да е дошла пролетта. Оказа се обаче, че това е тенденцията, която е все още изненадващо актуална.

Харесвам животинските принтове, когато тяхната роля е да бъдат акцент или лека закачка в една визия. Леопардовият принт е вечен – факт. Особено когато става въпрос за чанти, обувки, семпло палто и други такива. Точно така го нося обикновено – семпло и ненатрапчиво. Нямам нищо против леопардови рокли, панталони или блузи. Случва се да ги харесвам в определени ситуации. Но тази зима всички полудяха по тях (особено в социалните мрежи) и сякаш ми дойде в повече. А и да си облечен от глава до пети в животински принтове е в повече.

През пролетта ще продължа да нося леопардовите неща, които вече си купих, защото ги харесвам. Вероятно ще се снабдя и с нови, но не защото са тренд, а защото са ми харесали. Много бих искала да си намеря леопардово шалче/фишу. Мисля, че е класика. Бих сложила и риза или рокля в животински принт, но ще трябва да е дискретен. Или поне да се балансира от кройката. И в тази връзка – най-важното, ще следвам едно правило – секси и животински принт е лоша комбинация. Освен ако целта не е да изглеждам „евтино“.

Каква е вашата позиция по отношение на животински принтове? Носите ли? По-долу съм линквала към приятни предложения. 

Усмивки,
Денина ♥

AUTUMN LOOKS GREAT ON YOU - denina martin leopard coat hm
 
 
 
 

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *