Sasa asian pub Radisson

С Рон сме заедно от доста дълго, но напоследък трудно намираме време за себе си. Сигурно се досещате, че това е така, откакто Алекс се роди. Затова, когато отидем на обяд без дете, се шегуваме и го наричаме среща. То се и усеща като среща. Нетипично е. Не се случва особено често. Говорим си и се наслаждаваме на вкусната храна. И се чувстваме леко странно, но все пак ни е много приятно.

И защото това удоволствие наречено „обяд насаме“ е рядкост през последните години, да не говорим за вечерите, сме много прецизни в избора на място. Като големи любители на суши, познаваме няколко места, но най-често предпочитаме SASA Asian Pub на Radisson Blu Hotel. Да, вкусно суши в сърцето на София, поднесено в релаксираща и усамотена обстановка. Истинско азиатско пътешествие на сетивата го наричам аз.

Fashion blogger at Sasa asian pub Sofia Fashion blogger at Sasa asian pub

Казват, че сушито е петият вкус след солено, сладко, кисело и горчиво. Наричат го умами. Обичам умами. Но преди да се насладим на умами, с Рон винаги си поръчваме салата Гома Уакаме. Обожавам сладкия вкус на водораслите, които освен вкусни, са и много полезни. А относно сушито, напоследък преоткрих Нигири, Темари и суши сандвичите в SASA. Прости като състав, но много, много вкусни. Идеални за не-любителите на комбинациите с Филаделфия като мен.

Даже сега, докато пиша това, така ми се хапва суши… Хубавото е, че вече има и SASA доставка.

Sasa asian pub Radisson sushi Моден блогър САСА суши Fashion blogger at Sasa asian pub Radisson Sasa sushi Radisson Sofia Dream catcher Denina Martin Asian pub Dream catcher Denina Martin Sasa asian pub Radisson Sofia

Детайли на визията: MANGO панталони / DREAM CATCHER топ / COCCINELLE чанта / шал / ZARA обувки / CHRISTIAN PAUL часовник

А вие обичате ли суши?  

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Look

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *