Tom Tailor winter wonderland
puffer coat on sale

Винаги съм се самоопределяла като летен човек. Не обичам студа и зимата. Но започвам да осъзнавам, че не студеното време е проблемът, а мрачното. Просто имам нужда от слънце, за да съществувам. И всъщност се оказва, че проблемът наистина не е в зимата, а в липсата на слънце.

Онзи ден (всъщност цялата седмица и дори все още) имахме наистина мъгливо време тук в София с бонус  завишени нива на прахови частици. Знаете.. всички говорят за това напоследък. Отворих уеб камера и видях – на 15 мин. от София светът беше друг. Слънчев и красив. Сякаш като в приказките зла сила се е спуснала над града и го е направила сив, мрачен и тъжен.

Облякох топли дрехи (които между другото са на до 50% намаление в магазините на Tom Tailor) и буквално избягахме от сивотата. На 15 минути извън София се озовахме в един слънчев и щастлив ден в планината, а настроението ми се промени веднага. И за пореден път разбрах – слънцето и синьото небе ми носят истинска радост. И не в студа се крие проблемът.

А София … хубавият ни град просто става все по-мръсен и по-мръсен всяка зима. Уж на шега, но и на сериозно, с Рон обсъждахме да прекараме следващата зима извън София. И май наистина си заслужава да го обмислим…

Winter wonderland sales

Mountain favorite outfit this season
Tom-Tailor winter items on sale

Дълго яке – Tom Tailor (similar here)

Пуловер – Tom Tailor (similar here)

Дънки – Tom Tailor

Шапка и шал – Tom Tailor*

Чанта – Tom Tailor

Бижута – UNO de 50

Боти – Timberland


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в партньорство в Tom Tailor. Всички мнения са изцяло мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ