Blogger wearing Pennyblack Pennyblack Mohair alpaca jacket 20171123

Нещо, което много харесвам и което много малко хора се осмеляват да носят, са светли нюанси за зимата. Повечете хора се притесняват да заложат на изцяло светли визии, смятайки ги за твърде смели, непрактични и дори неподходящи. Аз обаче се наслаждавам на такъв тип съчетания за сезона и далеч не се притеснявам от тях. Напротив. В момента страшно много ми допада да нося бели, бежови и светлосиви тонове.

Днешната визия е вдъхновена от колекция Есен/Зима 2017 на PennyBlack и е чудесен пример за съчетание в градски стил, което обожавам. Тя е решена именно в такива светли нюанси – бежово-сиво вълнено палто и панталон, комбинирани с дискретна нотка на бледо синьо в ризата и допълнени от открояваща се чанта с червен акцент. Допада ми и самата комбинация на вериткални и хоризонтални райета, която дискретно се промъква и разчупва цялостната визия, за да й придаде доза градски шик.

Естествено, няма как да не ви попитам – какво мислите вие за комбинациите от дрехи в светли нюанси за зимата? Осмелявате ли се или не?

Pennyblack complete outfit Pennyblack Mohair alpaca coat Blogger wearing pennyblack outfit Pennyblack chic style look Pennyblack Mini bag with plush flap Wearing pennyblack outfit Pennyblack bloggerPennyblack-flowing lined blouse cozy coat


ПалтоPennyBlack

РизаPennyBlack

Панталон

ЧасовникDaniel Wellington

ЧантаPennyBlack

Обувки (харесвам и тези)


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


2 comments

Reply

Дени , отново страхотен стайлинг! Аз определено подкрепям идеята за светлите тонове през зимата , и особено когато времето е сухо използвам повода да нося някои светли деними , светли палта и тренчове.

Reply

Много се радвам, че подкрепяш идеята. Аз мисля, че стои много шик и различно на фона на „черното“, което ни заобикаля зимата. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *