walking Plovidv central park
Styling Freywille inspiring jewellery

Location: Plovdiv, Bulgaria

С Рон наскоро бяхме в Пловдив. Радвам се, защото имахме късмет с времето и успяхме да се разходим, но там сякаш метереологичните условия често са по-хубави от тези в София. Вероятно това е и причината пролетта да е дошла сякаш по-рано в Пловдив. Имаше страшно много дръвчета, окъпани в цвят, а парковете бяха напълно раззеленени. Това направи времето прекарано навън много приятно. Приятно беше и защото няколко момичета ми писаха, че са ме видели из улиците на града. Стана ми много мило да знам, че имам толкова мили последователи от там и има пращам много слънце и усмивки! ♥

Plovdiv in spring
Plovdiv in spring 2019
Freywille spring jewellery

Знаете, че едно от нещата, които са ми любими по отношение на стила, e да се чувствам част от средата около мен. Затова и нося тази визия често напоследък – защото е свежа като пролетта. Бяло, контрастиращо на фона на ярки, но все пак нежни цветове и натурални или плетени акценти в неутрални цветове. ♥

Обичам всичко в това съчетание, но има три неща, които са ми много любими. Първото – сакото, което е покупка, която направих благодарение на Рон. Той настоя, тъй като аз бях колеблива. Сега никак не съжалявам. Нямам спомен дали съм го коментирала тук някога, но мъжкото мнение за мен е много ценно и почти винаги се допитвам до Рон. Вярвам, че мъжете и жените имат различни виждания и понякога най-добрите решения се крият някъде по средата. :)

Второто нещо са сандалите. На мен лично са ми много удобни и нюансът им е толкова хубав, че буквално подхождат на всичко.

И третото, но не последно по-важност – бижутата и фишуто, които внасят истинска пролетна свежест. Обожавам FREYWILLE – споделяла съм възхищението си не веднъж, а тази колекция L’AMANDIER TURQUOISE (вдъхновена от Vincent Van Gogh) е буквално пролет, запечатана в аксесоари. Между другото, за последователите ми от Пловдив – можете да разгледате колекцията и много други в бутика на FREYWILLE, който неотдавна отвори врати и при вас (точен адрес ще откриете тук). Един поглед ще ви е достатъчен, за да разберете защо ги харесвам толкова много. :)

wearing Freywille jewelry for spring
Freywille fine art jewellery
spring vibe in Plovdiv
Light pink Zara blazer
Ingiliz shoes for spring

Оувърсайз сако – ZARA

Тениска – Tom Tailor (стара, но харесвам тази тук & тук)

Разкроени дънки – Mango

Шал и бижута – FREYWILLE Hommage à Vincent van Gogh L’AMANDIER TURQUOISE

Обувки – Ingiliz

Чанта – ZARA


Завършвам тук, като само ще кажа – този сезон можете да ме разпознаете и по дрехите, зашото едва ли ще спра да нося тази визия. Харесва ми да бъда свежа като пролетта!

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в партньорство с FREYWILLE. Всички мнения са изцяло мои.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *