Charming villa Sofia city
Denina Martin bulgarian influencer

Колкото и да не ни харесва, лятото бавно преминава към есента. А когато става въпрос за модата, есента вече е дошла. Колекциите за новия сезон са вече по магазините и това съвсем естествено е последвано от логичния въпрос „Какво ще е актуално?“

Със сигурност има много посоки, в които можете да тръгнете тази есен, за да се чувствате актуални. Една от тях е принтове с черна основа. Наскоро попаднах на тази рокля от новата колекция на Desigual, която комбинира ботанически елементи и принтове на черна основа. (Неотдавна носих друга вариация на този тренд тук.) Бих казала, че това е най-добрият начин да носим черно в момента.

Laid back luxe
Denina Martin Gracia dress desigual

Всъщност, истината е, че този принт ми изглеждаше някак екзотичен, затова реших да го допълня с друг. Добавих гривна с животински мотив, за да изглежда по-интересно. Знам, че много от вас се притесняват да комбинират принтове, но този сезон ще е толкова богат, че наистина не трябва да се притеснявате да го правите.

Друг допълващ, но и силно акцентиращ елемент е чантата Whitney от новата колекция на Michael Kors. Лъвските глави на нея ми се сториха много подходящи за пресъздаването на една модерна и градска визия с африкански/ tribal привкус. Е, бях малко разочарована, когато разбрах, че те всъщност симвоилизират зодията на Майкъл, но въпреки това смятам, че се получи добра комбинация с усещане за екзотичен лукс. :)

Charming fashion look
Laid back luxe Michael Kors whitney bag
Michael Kors whitney bag

Рокля – Desigual от Bulgaria Mall

Чанта – Michael Kors от Scandal, Bulgaria Mall

Гривна – Desigual от Bulgaria Mall

Пуловер – H&M от Bulgaria Mall


Усмивки,

Денина ♥


*В колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои. 

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *