Denina Martin Sport
Under Armour top

Харесва ми да съм физически активна, но не съм добра в диетите. Няма да крия, че ми се иска последното да не беше така, но някак щастието винаги надделява като по-силно желание от това да изглеждам по определен начин. :) Научих се да се обичам такава, каквато съм. Темата е дълга и широка, но днес съм тук, за да ви споделя друго.

През годините съм пробвала много спортни активности. Правех йога още преди да стане толкова популярна. Ходила съм на колективни тренировки. На фитнес. Плувала съм (все още ми е сред най-любимите неща!). Тичала съм (не ми се отразява добре). Пробвала съм бокс класове. Сигурно пропускам разни неща. Но тази година открих една мобилна апликация и това приложение за спорт се оказа най-доброто, което съм пробвала! Казва се SWEAT.

Вероятно, тези от вас, които използват Instagram, са чува ли за него. Някои може и да са го пробвали. Отне ми повече от година, ако не и две, за да се реша да му дам шанс. Може би просто изчаквах да дойде COVID-19 и да се заключим вкъщи. Факт е, че досега не съм имала по-добри резултати от тренировки, освен може би от плуването, но там е различно. Това приложение помага да останеш постоянен, а резултатът е прилив на енергия и сила.

SWEAT е приложение, в което можете да избирате и променяте различни тренировъчни програми и нива от различни треньори. Аз лично тренирам с Kayla Itsines и нейната BBG програма от HIIT тренировки за 12 седмици. Както казах, приложението ти помага да останеш постоянен, тъй като изпраща ежедневни напомняния за тренировки и най-важното – не те обвързва с фитнес зала. Тренировките не изискват специални уреди. Нужни са постелка, две гирички и стол. В моята програма седмично има 3 HIIT тренировки и 3 нискоинтензивни кардио тренировки (напр. бързо ходене за 30-40 минути). Една тренировъчна HIIT сесия отнема 28 минути без загряването преди и разтягането след, които според мен са задължителен елемент. С тях тренировката е не повече от 40 минути и те също са включени в приложението.

Когато аз пробвах SWEAT, имаше 30-дневен тест период. Мисля, че сега този период е една седмица, което все пак ви дава възможност да пробвате дали ще ви харесва или не. Месечният абонамент е 34.99лв. За мое съжаление, в момента не тренирам с приложението заради травмата на глезена, но от септември планирам да възобновя!

(Детайли за дрехите по-долу)

Ще се радвам да споделите дали приложението ви е харесало! Ако знаете за други подобни приложения за ефективни тренировки вкъщи, ще се радвам да споделите! 

Under Armour fit
Nike sneakers

Клин, топ и шапка – Under Armour от Sport Depot, Bulgaria Mall

Маратонки – Nike


Усмивки,

Денина ♥


*В колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са изцяло мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ