Lumea long term results

Сега трябваше да ви споделям истории от Малта. Истории за слънчеви дни със семейството ми и най-близката ми приятелка. Да ви разказвам за разходките по къс ръкав и чара на острова. Уви, размина се. Едно пътуване, което отдавна планирахме, отпадна буквално часове преди да се състои, защото малкият юнак вкъщи се разболя.

И ако трябва да ви кажа как мина миналата седмица – премина вкъщи. Строихме кули с Дженга, няколко паркинга, после ги разваляхме. Гонихме се, криехме се. Чистихме. След това цапахме. И после пак чистихме. Гушкахме се, но май предимно се борехме. Ако и вие сте майка, ще разберете прекасно хилядите емоции и мисли, които ме връхлитаха и напускаха през тази седмица.

И знаете ли кое е забавното – спомних си как преди време пак правехме същото, а Александър ми каза “Мамо, боцка.” Тогава си припомних, че и аз съм го казвала на майка ми като малка. Осъзнах обаче, че напоследък не ми го е казвал. Вероятно защото няма причина да го прави.

Повече от половин година имам Lumea и се радвам, че се осмелих, защото в началото наистина се притеснявах. Направих пауза през лятото. А и ако трябва да съм честна, обърках графика на  

процедурите. С настъпването на есента обаче отново я извадих и бързо се върнах към старите резултати. Всъщност, останах изненадана колко бързо се възвърнаха те. И сега ми е леко. Харесва ми усещането да се гушкаме с Александър и да ми е мекичко. От стоенетo вкъщи, това ми е най-любимото. Допирът на нежната детска кожа до моята, която все още ми мирише на бебе и вероятно винаги ще я усещам такава.

И знам, че когато най-накрая “Вселената” е с мен и успея да стигна до фитнеса, и там ще ми е леко. И на следващата СПА почивка ще ми е леко. Както и на момичешката вечер, която планираме тази седмица. А и в Малта, когато се доберем до там. Знам, че ще съм подготвена за всичко предстоящо. Дори и за плановете, които се променят внезапно – за добро или за лошо.

long term results with Lumea Lumea long term great results Lumea long term results 2017

Кой е най-големият плюс, който ви носи гладката кожа?   

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Philips Lumea. Всички мнения са мои.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *