Denina Martin-Philip Kingsley Zlatna Ribka Philip Kingsley Body Building Hair Products

Обичам да сменям шампоаните, защото косата ми свиква с тях. Дори понякога се пренасища. Под “сменям” разбирайте, че след като свърши шампоанът ми, си взимам такъв, който се фокусира върху друга нужда на косата. След като се бях фокусирала върху грижата за късащите се краища с много добри дългосрочни резултати, реших да премина на серия за обем. От страшно много време не съм ползвала такава и последните ми опити не са били много добри, затова бях любопитна какъв ще е резултатът от серията Philip Kingsley Body Building.

Philip Kingsley maximizer

Като цяло впечатленията ми от серията за обем са чудесни. Косата ми определено е по-обемна. Все пак резултатът при мен не е твърде осезаем, тъй като косата ми е по-тежка и трудно се повлиява значително. В момента бих я  определила като по-скоро цялостно олекотена и въпреки това гладка. Обикновено шампоаните за обем създават такъв, но с тях хвръкват всички бебешки коси и къси косъмчета, а косата става по-неконтролируема. С Body Building нямам такива проблеми. Усещам я лека и подвижна, без да се наелектрезира. Спреят Philip Kingsley Maximizer също повлиява много добре на цялостния резултат, но най-вече при подходящо изсушаване. Единственият ми негативен опит е с шампоана и се отнася до контакта му с очите. Наистина люти доста, затова внимавам много, когато го отмивам.

Обем и еластичност с Philip Kingsley

Но ако има нещо, което трябва да определя като най-впечатляващо от продуктите на Philip Kinglsley, то това е Еластисайзърът с масло от портокалови цветове и здравец – Philip Kingsley Elasticizer Geranium & NeroliИнтересното около този продукт е, че е създаден от Филип Кингсли специално за Одри Хепбърн, която е имала много изтощена коса и винаги се оплаквала от състоянието й. Идеята му е да хидратира косъма в дълбочина, да подобри еластичността му, да го омекоти и приглади без да го утежни. Това го превърна в страхотно допълнение към серията за обем, която не действа в такава дълбочина за тези проблеми. Веднъж седмично го нанасям непосредствено преди да се изкъпя и определено не мога да се оплача от хвърчаща, суха и безжизнена коса. Противно на очакванията ми – тя не е и утежнена. А ароматът е като СПА за сетивата – комбинация от портокалово масло, здравец, лавандула и роза. Страшно много ми харесва!

opinions about-philip kingsley body building series haircare Philip Kingsley


Philip Kinglsey Body BuildingШампоан за обем

Philip Kinglsey Body BuildingБалсам за обем (по-малка разфасовка)

Philip Kinglsey Body BuildingСпрей за обем

Philip Kinglsey – Еластисайзър с масло от портокалови цветове и здравец


Някой от вас има ли опит и впечатления от продукти на марката? 

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация със ZlatnaRibka.com. Всички мнения са лично мои.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *