us 2018

2018 бе една вълнуваща и много динамична година. Решихме, че няма да правим пост с преглед на всичко изминало, защото вярваме, че сте били тук и сте следили. Вместо това искаме да ви благодарим, че бяхте с нас и ни подкрепяхте през цялата година. През 2018 г. достигнахме забележителните 1,1 милиона разглеждания на страници и 122 000 уникални читателя. Това ни прави безумно щастливи и благодарни!

В тези последни дни от годината, които обикновено са много тихи и дълги за мен, аз лично обичам да си правя равносметка с моите успехи и неуспехи. Това е момент, в който си давам сметка върху какво още трябва да работя, за да се развивам – било то в личните ми взаимоотношения с хората, работата, здравето и т.н. Това е момент и за поставяне на цели. Всъщност с Рон вече си направихме списък с цели за 2019-та. Не списък с обещания, а такъв със стремежи. Защото, ако всички ние не си поставяме цели, как бихме надградили това, което сме?

Никога не бих очаквала да се събудя като напълно нов човек на 1-ви януари. Би било глупаво. Но ще работя върху себе си още една година. И вероятно ще си правя такива равносметки още няколко пъти през годината, за да съм сигурна, че вървя в правилна посока, а не летя някъде из небесата. А за да ми е по-лесно, написах Новогодишно писмо до мен. Писмо с нещата, които искам да си кажа преди часовникът да удари 12:00.


Мила, Денина,
Нека тази година извади наяве най-доброто от теб. Но не го очаквай от 2019-та, а от теб самата. Работи усилено и бъди критична към себе си, ако искаш да растеш и да се развиваш. Но не бъди и прекалено строга. Обичай се повече. Но не прекалено много. Остави любов и за подаряване. Прави малки стъпки, които ще те отведат там, където мечтаеш,  но не очаквай и прекалено много, за да не си разочарована. Доверявай се на себе си и не се съмнявай в собствените си инстинкти. Бъди благодарна. Бъди пълна с надежди. Бъди истинска. Оставяй телефона настрана за по-дълго. Излизай на вечеря с приятели по-често. Гради приятелства и взаймоотношения, които да те обогатят като личност. И вярвай, че трудностите са тук, за да те накарат да оцениш това, което е добро в живота ти. ♥
Д.

А на всички вас желая да продължите да катерите вашите върхове и да разказвате невероятни истории за невероятните неща, които ще ви донесе годината!

Обичам ви!

Денина ♥


Photo credit: Bulgaria Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *