Philips sonicare diamondclean smart

От началото на Ноември с Рон имаме нова рутина в личната грижа. Или по-скоро подобрихме старата с Philips Sonicare DiamondClean Smart. Вече почти 2 седмици сутрин и вечер мием зъбите си с новата електрическа звукова четка на марката и събираме впечатления, които да споделим с вас. И тъй като мъжете и жените мислят наистина различно, решихме двамата да разкажем за нашия опит и впечатления по отделно.


Коя програма избра?


Денина: W3 Premium за избелване.

Руслан: C3 Premium за контрол на плаката.


Как премина първото почистване?


Денина: От Philips ме бяха предупредили да не включвам четката с паста за зъби на нея преди да я сложа в устата си. Познайте какво направих? Четката извършва до 31 000 почистващи движения в минута, които превръщат пастата за зъби в хиляди малки капчици. Представете си какво беше около мен! Бих добавила и, че не усетих как минаха 2 минути, защото ми беше много интересно да наблюдавам как се маркират зоните за почистване в приложението.

Руслан: Първото почистване беше пълни 2 минути по 2 пъти. Приложението проследи с четката и отбеляза местата, които бях пропуснал да почистя добре. Стартирах нова двуминутна програма, за да почистя точно тези зони. Също така, по навик натисках и потърквах, но светлинният индикатор започваше да мига, за да ми сигнализира, че не трябва да го правя.

Cleaning sonicare diamondclean toothbrushBlogger Denina Martin Philips sonicare Philips sonicare smart toothbrushDiamondclean smart sonic-electric toothbrush with app


Какво беше усещането след него?


Денина: През целия ден усещах зъбите си много гладки и полирани. Това ми се е случвало само след процедура при стоматолог, така че определено бях много впечатлена от осезаемата разлика.

Руслан: За мен усещането определено беше за чистота, която не успявам да постигна с обикновена четка.


Какво ти харесва в Sonicare DiamondClean Smart


Денина: Харесва ми, че четката е действително умна. Не се налага да нагласям степени. Тя преценя сама, тъй като във всяка приставка има микро чип. Мога и да отида при моя стоматолог, който да маркира на 3D картата на устата ми в приложението зоните, на които трябва да обръщам по-специално внимание. В моя случай това е зоната около ритейнърите, които ми бяха поставени след лечението с Ортокапс. И не на последно място – компактна е, лесно преносима и мога да я ползвам и под душа.

Руслан: Харесва ми, че определено мога да се доверя на четката за чистотата на зъбите си, а чрез приложението знам кои зони съм почистил добре и кои не. Дори и да не синхронизирам четката с телефона си всеки път, тя съхранява информацията за 14 дни, в които мога да синхронизирам и разбера кои зони пропускам и на кои да се фокусирам.

Diamondclean sonicare toothbrush for men Sonicare men toothbrush


Какво не ти допада? 


Денина: Заради високо честотните движения, които извършват влакънцата, паста за зъби се разпенва много. Не съм свикнала на това и в началото имах усещането, че устата ми се препълва с пяна. Затова предпочитам да използвам четката с паста за зъби, която не се разпенва толкова. Също така не я мокря много, за да избегна прекомерното разпенване.

Руслан: Ако трябва да съм честен, не ми допадат много самите вибрации, заради гъделичкащото усещане. Вече започнах да свиквам с него, но първоначално определено не го харесах.

Philips sonicare travel kit Philips sonicare perfect smile


Какво очакваш в далечен план? 


Денина: По-бели зъби, липса на оцветявания от кафе и липса на зъбен камък.

Руслан: Очаквам Sonicare DiamondClean Smart да предотврати появата на кариеси и други проблеми, свързани с хигиената на устната кухина.


Бихте ли препоръчали Philips Sonicare DiamondClean Smart?


Денина: Да, определено.

Руслан: Да.

Philips sonicare for him and for her Philips sonicare happy moments

Усмивки,

Денина ♥


*Четките ни бяха предоставени от Philips за ревю. Всички мнения и впечатления са лично наши. 

 


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


2 comments

Reply

хубава и елегантна четка

Reply

W3 Premium за избелване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *