The red off the shoulders dress
Bulgarian fashion and lifestyle blogger

Понеделник е и исках да започна седмицата с нещо позитивно и вдъхновяващо. Като например  да споделя 7 начина да направите седмицата си по-щастлива. В този пост няма да откриете нищо ново и нечувано, а онези малки неща, които сме склонни да забравяме понякога. :)

  1. Направете нещо хубаво за някого. Дори и този някой да не е поискал нищо. Това да помогнете, да направите услуга, да дадете съвет или да подарите подарък без причина може и да не изисква много усилия от ваша страна, но ще зарадва някой друг и ще създаде положителна енергия около вас.

  2. Направете нещо хубаво за себе си. Защото вие не сте по-малко важни. Купете си онази рокля, която харесвате толкова или си хапнете сладолед. Поглезете се – това е най-лесния начин да се почувствате добре.

  3. Направете комплимент на някого. Ако приятелката ви е със страхотна прическа днес, кажете й го. При мен това да усмихна някой е чудесен начин да усмихна самата себе си.

  4. Но направете комплимент и на себе си. Щастието идва и от способността да обичаме себе си. Погледнете се в огледалото и оценето всичко онова, което трябва да бъде оценено.

  5. Подарете си слънчев заряд. Проучване сочи, че мозъкът произвежда повече от хормона на щастието Серотонин в слънчеви дни. Затова възползвайте се от обедната почивка и излезте навън, за да съберете дневната ви доза щастие.

  6. Бъдете инициативни. Предлагайте и давайте идеи. Обадете се на приятели, организрайте излизане или нещо по-различно. Не чакайте някой друг да го направи. Убедена съм, че няма да съжалявате.

  7. Планувайте пътуване. Пътуването подобрява креативността и действа разпускащо от  стреса. Но не само това – очакването на такова има доказано позитивно действие върху настроението. Затова не го бавете повече.

Споделяйте вашите малки начини да направите седмицата си по-щастлива в коментарите. ♥

Прекрасни и усмихнати дни от мен! 

Victoria handmade basket portugal
Tom Tailor рокля без рамене
Victoria handmade basket
country style off the shoulders dress
Том Тейлър рокля без рамене
Tom Tailor red dress
Victoriahandmade

Рокля – Tom Tailor

Чанта – Victoria Handmade

Обувки – Ingiliz (Харесвам и тези)


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Tom Tailor.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


2 comments

Reply

Денина, такива блог постове с идеи и съвети за по-хубав живот са любимите ми! Благодаря!

Reply

Аз ти благодаря, че ми го сподели! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *