Salad Box Bulagria

Location: Salad Box, бул.Ал. Стамболийски 72А, София

Заглавието може да звучи гръмко, но всъщност отразява личното ми мнение за Salad Box. Веригата откри първия си обект в София преди 2 дни и имах щастието да съм сред първите, които опитаха от менюто. Казвам щастие, защото накрая наистина останах щастлива.

Food is Life. 

Make it Good.

Не харесвам онези заведения за бързо хранене – знаете ги – най-популярните. Затова и искрено се радвам, когато такива като Salad Box се появят в столицата ни. Вярвам, че свежата и здравословна храна е най-доброто гориво за ума и тялото. Тя те кара да се чувстваш жив и лек. Изпълва те с много повече енергия и сили. Усещаш го най-силно, щом се откъснеш от junk храната. Трудно е, но когато добрите възможности дебнат от ъгъла, много неща могат да се променят бързо. Трябват средно 21 дни постоянство.

Salad Box bar Salad Box greens Salad Box blogger

С влизането си в Salad Box забелязах светлата и приятелска атмосфера. С Рон бързо насочихме вниманието си към предлагането. Свежи салати с богат избор от състваки и дресинг, ароматни крем супи, страшно вкусни смутита, фрешове, леки десерти и плодова салата. Колко често се среща заведение за бързо хранене, в което предлагат плодова салата? Аз лично не съм попадала на такова.

Salad Box orders Denina Martin at Salad box Bulgaria drinking smootie 20170728 Healthy desert salad box bulgaria Bulgarian blogger favorite place salad box Salad Box bar Sofia

Накрая с Рон си тръгнахме с две салати, крем супа от зелена леща, зелено смути, домашна лимонада и божествен чия пудинг, който така и не стигна до него. Всичко беше толкова вкусно, че смело провъзгласявам за себе си Salad Box като „Най-добрият салатен бар в града“. Дори и да нямам често път в тази посока, ще ходя специално заради него. Препоръчвам ви да го посетите и да споделите вашето мнение в коментарите по-долу.

А знаете ли кое е най-хубавото? Този обект предвещава да не е единственият в София. :)

Lunch time salad box Best salad in town Salad Box Lunch time for blogger Sofia Bulgaria


Wearing:

Пола – ZARA (подобна)

Топ – Tom Tailor

Чанта – Michael Kors

Сандали – Made by Sarenza (подобни тук и тук)

Oчила – Nasty Gal

Гривна – H&M (подобна)


Усмивки,

Денина ♥

*Тази публикация е изготвена по покана на Salad Box. Всички мнения са лично мои.