Lighthouse fashion blogger Lighthouse golf Shivs bar

Location: Shiv’s Sky Bar, Lighthouse Golf & SPA Resort, North Black Sea Coast

Има места, на които се чувстваш добре. Дори повече от добре. За мен тези места са винаги около морето. Вероятно съм ви го казвала и преди. Вероятно се повтарям и потретвам, но нищо не ме успокоява повече от гледката към безкрайното синьо. Погледът ми се изгубва в далечината. Там не се вижда нищо, но аз виждам и усещам всичко. Усещам свободата. Чувствам колко малка съм на фона на това величие. Колко глупави и безпредметни са всички тревоги. Просто съм спокойна. Понякога дори ставам емоционална, защото осъзнавам колко щастлива съм в един такъв момент и очите ми се насълзяват. Сякаш цялото ми същество иска да изкрещи „Благодаря!“.

Така се почувствах и когато открихме Shiv’s Sky Bar. Приказна атмосфера с толкова магнетична морска гледка. Неусетно един красив миг се превърна в запечатан за цял живот спомен. Като картина на художник, която си закичил в галерията на своето въображение.

Medicine print shirt  Lighthouse Shivs bar menu Mybag blogger look

Всъщност научихме, че зад създаването на бара има и кратка история. По време на голф турнир играта е трябвало да бъде прекъсната точно в района на бара. Тогава той не е съществувал. Един от играчите – индиец – е казал на собственика, че на това място точно трябва да има бар. Не след дълго се появява Shiv’s Sky Bar на името на точно този голф играч. И май трябва да му благодарим, защото това не е просто място за кафе или коктейл, а цяла емоция.

Ако имате път към района на Балчик и търсите точно таква емоция с морска гледка, отбийте се. Препоръчвам. :)

Moet Shandon Lighthouse Spring flowers Mybag medicine print shirt 1280 Bulgarian fashion blogger 2017 Top secet shorts Top secret shorts medicine print shirt Lighthouse golf club sea view


Къси панталони – Top Secret от MyBag

Риза с принт – Medicine от MyBag (и подобна тук)

Чанта – Furla Metropolis

Обувки – Gido (подобна туктук)

Часовник – Daniel Wellington

Очила – Mango


Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *