Borovetz-Snow-Time-Fun-Time-Mountain-Holiday-Denina-Martin-1 Borovetz-Snow-Time-Fun-Time-Mountain-Holiday-Denina-Martin-2

Ужасно много обичам топлите слънчеви дни. Както вероятно се досещате, трудно оцелявам през зимата и все си мечтая за пролетта и лятото. Въпреки че студът и мрачното време често ме карат да се чувствам тъжна, отегчена и дори депресирана понякога, от неотдавна си имам лек за това. Този лек е моето малко слънце Алекс, което вече втора зима огрява мрачните ми дни.

Може да ви звучи преувеличено, но не е. Да, понякога да тичам след такъв мъник не е най-любимото ми нещо. Да, понякога ми писва да го храня, да чистя след него и да сменям памперси. Но истината е, че това малко момченце винаги намира начин да ме накара да се усмихна с веселите си физиономии, странни звуци и забавни движения. Той просто ми помага да оцелея през зимата, че дори и да й се порадвам на моменти!

Тези снимки са от традиционното ни пътуване до Боровец, което бе преди около 3 седмици. Това, което си спомням най-добре от тогава, е шокираното лице на Алекс, когато пипна снега и осъзна колко е студен. Или насладата от пързалянето с шейна, съпроводена от недоумението защо всичко наоколо е толкова бяло. А да – и забавната гледка, когато се опитва да ходи, опакован в гащеризона и дебелото яке – точно като Робокоп! Когато ставаш свидетел на всичко това, разбираш, че децата са най-голямото щастие. И си благодарен. Усмихваш се. Радваш се. Звучи клиширано? Почакайте да станете родители.

Сега, когато уикенда чука на вратата, а времето по всяка вероятност ще е също толкова мрачно, колкото е и днес, нека се обърнем към децата си и да им позволим да озарят деня ни. Нашите малки слънца, с чиято помощ зимата е по-топла и сякаш по-кратка. Същите тези, които ни връщат в детството с такава лекота. :)

Borovetz-Snow-Time-Fun-Time-Mountain-Holiday-Denina-Martin-6Borovetz-Snow-Time-Fun-Time-Mountain-Holiday-Denina-Martin-3 Borovetz-Snow-Time-Fun-Time-Mountain-Holiday-Denina-Martin-4Borovetz-Snow-Time-Fun-Time-Mountain-Holiday-Denina-Martin-5

DANIEL WELLINGTON часовник / Боти (харесвам и тези) / ESPRIT пуловер (подобен) / RESERVED риза (подобна)

Желая ви един прекрасен и щастлив уикенд!   

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Look

One comment

Reply

Hello there, You have done an excellent job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends.

I am confident they’ll be benefited from this website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *