Clinique-Chubby-Stick-Sculpting-Contour-Highlighter-Pop-Lip-Colour-Prime-Lipstick-DM-10

Винаги съм се възхищавала на тези, които умело владеят техниката на контуриране, но все нещо ме е спирало да опитам и аз. Преди около месец се престраших и пробвах контуриращия стик и хайлайтър на CLINIQUE. Толкова ми допаднаха, че нямаше как да не споделя с вас този метод за лесно контуриране.

Тези два продукта не са особено нови на пазара, но, както казах, ми отне време да се реша да си ги купя. За щастие инвестицията си струваше. Процедурата отнема минута-две и единственото, от което се нуждаете, са пръстите ви. Не са неубходими четки, острилки и други помощни средства, което прави стиковете идеални при пътувания. Ето как  с лекота контурирам аз:

  • След като нанеса основа върху лицето си, нанасям хайлайтъра върху скулите, брадичката, над веждите и по дължина на носа. 
  • След това пристъпвам към контуриращия стик в зоните под скулите, от двете страни на носа и в най-високата част на челото – над слепоочията. 
  • И след като вече изглеждам достатъчно забавно, е време да пристъпя към сливането на цветовете с леки кръгообразни движения на пръстите.

Voalá! Съвсем лесно контуриране с добре изразени скули и свеж вид на лицето. А най-хубавото е, че тази ежедневна бюти визия може лесно да бъде трансформирана в по-вечерна такава, като просто леко увеличите количеството продукт. И за отличен завършек не пропускайте да сложите червило в подходящ нюанс.

Clinique-Chubby-Stick-Sculpting-Contour-Highlighter-Pop-Lip-Colour-Prime-Lipstick-DM-8 BG-Clinique-Chubby-Stick-Sculpting-Contour-Highlighter-Pop-Lip-Colour-Prime-Lipstick-DM-1 Clinique-Chubby-Stick-Sculpting-Contour-Highlighter-Pop-Lip-Colour-Prime-Lipstick-DM-7 BG-Clinique-Chubby-Stick-Sculpting-Contour-Highlighter-Pop-Lip-Colour-Prime-Lipstick-DM-2 Clinique-Chubby-Stick-Sculpting-Contour-Highlighter-Pop-Lip-Colour-Prime-Lipstick-DM-9 Clinique-Chubby-Stick-Sculpting-Contour-Highlighter-Pop-Lip-Colour-Prime-Lipstick-DM-4

CLINIQUE Контуриращ стик  /  CLINIQUE Стик – Хайлайтър  /  CLINIQUE POP червило и праймър (Party Pop #19)  /  TED BAKER чанта за гримове (подобна)

А вие как се справяте с контурирането? Какви продукти използвате, за да постигнете този ефект?  

Усмивки,

Денина ♥

SHOP THE LOOK

2 comments

Reply

I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is
written by him as nobody else know such detailed about my problem.

You are amazing! Thanks!

Reply

Thanks again for the blog.Thanks Again.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *