Wearing Yamamay swimwear at Nefeli-luxury villas Nefeli luxury villas fashion blogger

Location: Nefeli Villas & Suites, Nea Skioni, Greece

През последните няколко седмици пропътувахме над 1500 километра. Първо бяхме в Казанлък за Празника на розата. После отпътувахме за Ситония, Халкидики. След това се преместихме на Касандра, близо до Неа Скиони в един страхотен вилен комплекс. От там е и днешната публикация всъщност. В последствие бяхме на юбилей на наш близък в доста добре реновиран хотел, бивша резиденция на Тодор Живков край Бузлуджа, което за мен беше много интересно като усещане за място. Сега сме в София – най-накрая! Почиваме от път, но не и от работа.

Yamamay swimwear blogger

Както споменах, тази визия е заснета по време на престоя ни в Nefeli Villas & Suites, част от Ermia Hotels & Resorts. Тук е редно да благодаря на последните за гостоприемството и страхотното изживяване. Бяхме настанени във вила, която олицетворяваше домът, за който мечтаем. Къща на два етажа – с просторна дневна и кухня, три спални и две бани на обща площ от около 110кв.м. Що се отнася до почивката, вилата е страхотна и за подялба между две или три семейства. За съжаление, четирите дни там не ни стигнаха и никак не ни се тръгваше! Още детайли около престоя ни ще споделя в предстоящи публикации.

Bulgarian blogger Denina-Martin-wearing Yamamay swimwear Summer swimwear Yamamay Моден блогър с Yamamay бански Yamamay Bulgaria Yamamay-swimwear-at nefeli luxury villas 20170612 Yamamay swimwear nefeli

Но да се върнем край басейна…

Не съм модел на бански. Нямам и претенции да бъда, но всяка година споделям поне веднъж публикация на такава тема, защото знам, че всички дами се вълнуват от това какво ще облекат на плажа или край басейна. Тази година избрах да нося Yamamay. Същата италианска марка, която избра за лице на своята колекция бански 2017 австралийския модел и блогър Наташа Оукли. Последната за мен е олицетворение на жената. Тя излиза извън стереотипа на „красивото“ в 21-ви век. Вярвам, че много повече жени биха се разпознали в нея. Спомням си, когато я открих в Инстаграм през зимата на 2015-та. Тъкмо бях родила и си помислих „Колко невероятно изглежда! Има толкова женственост в тази жена!“ Напомня за моделите от миналото. Някак истинска е и реална. Именно това ми харесва – темата за реалната жена. Такава, каквато е в действителност. Една от причините да избера моите бански за почивката да са Yamamay – защото се разпознавам в нея. Адмирации за избора. За мен това не е просто поредната марка, а такава, която цени жената в истинските й форми.

П.С.: Освен това, моделите и цветовете в колекцията са страхотни, а цените доста достъпни.

Fahion blogger at nefeli luxury villas Yamamay swimwear beautiful blogger Denina Martin Yamamay swimwear Denina Martin Yamamay swimwear Greece Nefeli luxury villas and suites 20170612 Yamamay swimwear Ermia resorts Nefeli luxury villas


Wearing:

Yamamay бански, рокля и еспадрили

Pepe Jeans чанта от Scandal Kids

Pepe Jeans шапка


Бихте ли предпочели някоя марка, заради разбиранията й за женственост? Харесвате ли Yamamay? А Наташа Оукли? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *