Amazing hair color blogger

Миналата седмица бях на гости при Деси и Сашо в Преди Обед, за да си поговорим как да комбинираме цвета на годината Ултравиолет. В предаването бях облечена с тази рокля H&M, за която много от последователките ми вече попитаха. Всъщност, роклята е в много близък до Ултравиолет нюанс, но малко хора биха забелязали толкова минимална разлика.

Роклята разкрива и една от по-смелите, но много приятни за окото комбинации – лилаво с оранжево. Дори аз лично стъпих крачка напред, като допълних с клъч в нюанс на цвят камел. Това съчетание определено е по-неочаквано и нетипично за повечето хора, но пък се вписва към една от основните тенденции за пролет-лято 2018 – смели комбинации от цветове. Други възможни съчетания на Ултравиолет са с различни нюанси на жълтотобледо, лимонено, цвят горчица и дори неоново жълто. Много добра комбинация е и с зелено. Харесвам как стои със смарагдово зелено и много бледо млечно зелено. А за големите любители на лилавото като цяло, бих препоръчала да опитате с цвят розовееща лавандула, която е другият актуален цвят за сезон пролет-лято 2018. Ако все пак сте по-консервативни, заложете на неутрални нюанси като обувките ми или много светло сиво, което също стои страхотно до цвета на годината.

Като цяло Ултравиолет може и да изглежда труден за съчетаване цвят, но всъщност предлага много възможности. Трябва само да развихрите въображението си и да сте по-смели. Всъщност там се крие и символиката на цвета – въображение, артистично изразяване, изследователско мислене и рефлекция на духовното. Интерпретирайте цвета така, както ви харесва и не се притеснявайте да бъдете различни.

Fashion blogger wearing pantone color of the year
Ultra violet dress 2018
Цвета на годината
2018 color of the year dress
Ultra violet fashion dress HM
Мода ултравиолет рокля
Sexy hair blogger

Рокля в лилавоH&M (други находки в този цвят тук, тук, туктук, тук, тук, тук и тук)

Клъч – Michael Kors (подобни модели тук и тук)

ОбувкиPennyBlack 


Носихте ли вече цвета на 2018-та? Как го комбинирате вие?

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 
 
  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *