Wearing Black Swimwear from Bra Clinic Wearing Black Swimwear from Bra Clinic

През втората половина на юни с Рон и Алекс пътувахме отново до Гърция за дълъг уикенд с родителите ми (малко по-рано същия месец бяхме в Сарти и Тализети). Тези няколко семейни дни прекарахме в Неа Потидиа, където се наслаждавах на слънцето и жегата в банския си от BraClinic. Не съм от онези перфектни момичета, чийто тела обикалят Instagram и събират десетки хиляди лайкове. Затова и много харесвам концепцията на BraClinic – да ценят момичетата с извивки, вярвайки, че истинската женска красота се крие именно там.

Поставяйки фокус върху това жената да се чувства добре и със заслужено самочувствие, BraClinic споделя съвети как да избираме бански костюм. Ето няколко от тях, комбинирани с мои лични препоръки:

  • Избирайте бански, които са с размери като на бельо, вместо само S, M, L. Жените сме толкова индивидуални в структурите на телата си, че е много трудно да се рамкираме в едва три размера.
  • Предпочитайте горнища с подплънки и банели. По този начин ще подчертаете бюста си.
  • Комфортът преди всичко. Човек лесно ще забележи, ако не ви е удобно на плажа. А и в крайна сметка идеята е да се забавляте и наслаждавате на мига, нали така?
  • Акцентирайте върху най-големите си преимущества. Използвайте ярък цвят или принт, за да подчертаете част от тялото си, която харесвате, а по-тъмен и дълбок такъв, за да прикриете недостатък.
  • Избирайте цветове, които ще подхождат и на цвета на кожата ви. Бледата кожа изглежда добре с тъмни цветове като черно, тъмно синьо, тъмно лилаво и кафяво. Тъмната кожа пък се комбинира чудесно с ярки цветове.
  • Балансирайте фигурата си с малки трикове. Ако искате да увеличите бюста си визуално, сложете горнище с къдрички, например. Ако пък гърдите са значително по-големи от ханша, създайте оптическа симетрия с по-дълбоко долнище.
  • Купете, само ако ви пасва точно. Ако банският ви е хлабав още в пробната на магазина, заложете на един размер по-малък, защото при намокряне той ще се отпусне. Не разчитайте на това, за да се вместите в по-малък от неубходимото размер обаче. Банските се разпускат, но не и твърде много.

Надявам се тези съвети да са ви от полза, но най-добре би било да си запазите час за безплатна персонална консултация в BraClinic и да определите кой бански е най-подходящ за вас с помощта на експертно мнение.

Denina Martin in Black Swimwear Black Swimwear From Bra ClinicDenina Martin and Bra ClinicWearing Black Swimwear from Bra Clinic Wearing Black Swimwear from Bra ClinicWearing Black Swimwear from Bra ClinicDenina Martin Wearing Black Swimwear Wearing Black Swimwear from Bra Clinic

BRACLINIC бански

А вие можете ли да споделите някакви съвети? Как избирате бански за себе си?

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с BraClinic.

Подобни предложения

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *