Last minute gift ideas YOU Emporio Armani

Утре е Свети Валентин. Ако ви се иска все пак да изненадате любимия си човек утре, но все още нямате идея как и с какво, аз ще се опитам да ви помогна в последния момент. Ето няколко интересни идеи за подарък за двама, защото споделените неща са по-хубави.


Комплект парфюми, които празнуват любовта


Обичам да подарявам парфюми. Споделяла съм го неведнъж. На пазара има няколко двойки аромати, които са хубав подарък, символизиращ любовта. Наскоро Emprio Armani лансираха втори вариант на двойката Because It’s You & Stronger With You. Новите се казват In Love With You & Stronger With You Intensely. Друг вариант за двойка парфюми са тези на Zadig & Voltaire.


Масаж за двама


Това е нещо, което винаги съм искала да направя – да ни подаря масаж за двама. Но все още не съм, но пък е добра идея за вас, затова реших да споделя.


Кулинарен курс


Ако и двамата обичате да готвите (или и двамата не можете да готвите), кулинарните курсове биха били забавен, образователен и сближаващ начин да прекарате някоя вечер заедно. Можете да изненадате половинаката си с ваучер за предстоящ кулинарен курс, а изборът вече не е никак малък. Аз знам за Amuse Bоuche & Food Connection. Такива курсове се предлагат и в сайтове като GiftComeTrue, Wishio и други.

gift ideas for her him

Еднакви бижута, които изглеждат наистина добре


За мен е трудно да открия бижу, което да се хареса и на двамата. Още повече, че моят мъж не носи бижута. Но Unode50 направиха приятна изненада с колекцията си Genderless. А най-хубавото е, че тя е наистина универсална и приветства свободата в любовта – без значение пол, цвят на кожата и т.н.


Самолетни билети


Кой не обича да пътува? :) А и предполагам, че тъкмо сега ще има намаления и промоции по повод 14-ти февруари.


Арт терапия за двама


Тук имате две опции. Едното е да купите всичко нужно за домашна арт терапия или по-добрия вариант – да купите билети за тематичните арт вечери в  Dali Vino. Никога не съм била, но пък от моя приятелка съм чувала отлични отзиви.


Билети за театър или концерт


Класика. Подарък, който вероятно сте правили и без повод. Но все пак подсещам, защото носи спомени и приятни преживявания за двама. Аз например бих се зарадвала на билети за концерта на Michael Bublé. ;)


И не забравяйте, вие самите сте най-големия подарък, който можете да направите на любимия човек. И да не можете да си позволите подарък, това не е от значение. Важна е любовта. Любовта, която се доказва не на Свети Валентин, а с всеки малък жест и усмивка – всеки ден.

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *