Моден блогър Benetton tonal dressing blogger

Облеклото в една тоналност е отричано от много хора, но не и в света на модата. Винаги се е считало за страхотен начин да демонстрираш стил, усет и увереност. Ако трябва да съм искрена, не винаги съм била почитател на еднотоналността. През последните години се промених и започнах да преоткривам този подход. Станах по-смела и започнах да експериментирам повече, което промени възгледите ми в много отношения.

Едно нещо, което много харесвам в облеклото в една тоналност, е играта на материи и текстури. За тази визия заложих именно на това, като комбинирах жакардов панталон, текстурирано палто, плисиран шал, плетен топ и пухкав аксесоар за чанта. Всички тези са различни на допир, но са в много, много близък тон – цвят слонова кост. Разбира се, знаете, че обичам акцентите и нямаше как да не раздвижда с чанта в контрастен цвят като червената Metropolis. Любимият ми модел! А и с нея визията носи малко от любовния заряд на Свети Валентин. :)

Red Furla metropolis handbag Furla metropolis handbagBulgarian Style bloggerBenetton tonal dressing look

Ако все още сте неуверени и предпазливи що се отнася до еднотоналността, ето няколко съвета, които да ви помогнат в овладяването на този стайлинг. Съвети, които се надявам и да ви подтикнат към експеримент.

Ако се срамувате, изберете меки и по-неутрални цветове, като например нюанси на нюд и бежово. 

Спокойно межете да комбинирате различни нюанси на един и същи цвят. Просто бъдете сигурни, че са от една гама и си отиват. 

Заиграйте се с текстури и материи. Това ще придаде на визията друго измерение. 

По-сигурен начин да се облечете в една тоналност е като заложите на елегантни кройки. Вярвам, че ще се чувствате с една идея по-спокойно, а и вероятно ще възприемете промяната по-лесно. 

Винаги можете да разчупите с аксесоар в контрастен цвят като някоя закачлива чанта. Аз самата обожавам този трик. 

И най важното – бъдете смели и уверени!

Benetton blogger Fashion blogger wearing Benetton tonal dressingTop Fashion bloggerBenetton tonal dressing bloggerTonal dressing from Benetton Benetton tonal dressing

Опитвали ли сте да се обличате в една тоналност от глава до пети? Или сте по-скоро предпазливи? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *