Denina Martin guerlain glam box
Guerlain beauty box

По празниците ние, жените, обичаме да се чувстваме специални. И не само по празниците. :) Но не трябва да чакаме някой да ни накара да се чувстваме така, а сами да го направим. За мен една от големите ми слабости е хубавата козметика, а една марка, която винаги ме е карала да се чувствам специална, е Guerlain. Днес ви давам да надникнете в моята магична кутия с някои бляскави бюти любимци на марката, които с огормно удоволствие използвах през декември.

Знаете ли, че първият висококачествен продукт за красота, който някога съм купувала, е Guerlain? Беше фон дьо тен. Вторият също – бронзираща пудра Terracotta Light. Третият беше червило на Estee Lauder, а четвъртият беше спиралата за мигли Maxi Lash So Volume отново на Guerlain. Защо ви казвам това? За да ви илюстрирам колко много, много харесвам Guerlain. Не знам какво е, но има едно специфично чувство, което изпитвам всеки път, когато използвам продуктите им. Може би е усещане за френски лукс. Може би е качеството. Каквото и да е, обичам Guerlain.

Макар да бе отдавна, смея да кажа, че това бе едва началото на любовта ми към Guerlain. За цялото това време съм пробвала и тествала и много други техни лансирания. Наскоро, например, пробвах L’or – концентрат за сияние и хидратираща база с чисто злато. Ароматът е традиционно невероятния за Guerlain, който наистина те кара да се чувстваш специална. Не е продукт, без който не мога да живея, но определено е такъв, с който бих се поглезила. А и кожата става действително мека и хидратирана от него, което прави нанасянето на грима по-равномерно.

Guerlain new years fav
Guerlain favorite beauty product

През декември разширих и колекцията си Rouge G. Първото ми червило от серията имам от пролетта – в красив и освежаващ, но все пак плътен червен цвят. Гилзата към него е в златисто-бежова кожа и ми е много любима. Винаги нося Rouge G в чантата си – дали само за да потупам по устните си за дискретен лек нюанс или за да го нанеса плътно. Сега към него се присъедини още един цвят – нежен и неутрален с лек златист завършек. Напоследък неутралните устни ми станаха много любими и имам желания по-често да залагам на такава визия. А гилзата към Rouge G е буквално синя магия!

Beautiful blogger Denina Martin
Guerlain favorite products

И не на последно място – ароматът. Знам – неотдавна ви споделих, че съм влюбена в Mon Guerlain Eau de Toilette, но сега имам нова слабост. Такава с по-интензивен и зимен привкус. Shalimar Souffle de Parfum. Първоначално тръгнах с идеята, че ще го нося вечер, но се оказа, че го нося по-всяко време. Guerlain го описва като флориентален аромат. Свеж. Озаряващ. Според мен и много изискан. Носи лека цитрусова нотка на бергамот, лимон и мандарина – точно онзи тип свежест, който винаги неволно търся в един парфюм. Във формулата се крие също жасмин Самбак от Индия, съчетан с абсолю от портокалов цвят. Дълбоко във вътрешността, ванилията от Индия и Таити създава усещане за деликатна чувственост, докато свръхдозата бял мускус го прави истински пристрастяващ. Това е – аз съм пристрастена. Имам 90мл щастие в бутилка, защото поне при мен ароматът може да зададе тон на целия ми ден!

Guerlain shalimar perfume
New year prep Denina Martin

Какви бляскави бюти любимци имате вие този сезон? Направили ли сте някакви нови открития?

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Guerlain. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *