В партньорство с Notos Bulgaria

Zadig & Voltaire Rocker Chic Fragrance Zadig & Voltaire Rocker Chic Fragrance

Има аромати, които те завладяват за секунда. Трябва ти само миг, за да ги усетиш. Такъв беше и случаят с мен, когато се докоснах за първи път до This is HER! и This is HIM! на Zadig & Voltaire.

Френски рок и освободен дух. С това се характеризира марката Zadig & Voltaire. За тези от вас, които не са я чували, това е френски бранд за дамска и мъжка мода. Дънки, ботуши и кожени якета са ключовите елементи от колекциите, спечелили му солидна репутация за високо качество и лукс.

Сега този френски свободен дух е запечатан с бутилка. Една за НЕГО и една за НЕЯ. Парфюми, оставящи след себе си ароматна следа от парижкия артистичен живот. Два различни аромата, отразяващи две различни индивидуалности, които се допълват перфектно. Точно като бялата и черната бутилки, сякаш отчупени една от друга, но продължаващи да съвпадат толкова перфеткно.

This is HER

Link

Дървесен шеметен цветен аромат – букет от арабски жасмин, украсен с розов пипер и подправен с кестен и ванилия. А в основата на всичко това стои подписът на Zadig & Voltaire – сандаловото дърво. Резултатът е уверена, неустоима, дори непредсказуема жена.

This is HIM

Link

Дървесен ориеталски аромат, подправен с тамян, греѝпфрут и черен пипер. В основата отново е сандаловото дърво, допълнено от наполовина ванилия, наполовина тамян. Резултатът е мъжествен и модерен герой.

Колкото и да ми се иска да ви опиша и разкрия истинските аромати зад тези два парфюма, знам че това е невъзможно. Парфюмите могат само да бъдат усещани и изживявани. Затова ви окуражавам да си подарите едно такова изживяване и да проверите дали разпознавате себе си в ароматът на Zadig & Voltaire. Единственото, което ви е неубходимо е да освободите духа си и да бъдете себе си.

В България Zadig & Voltaire This is HER! и This is HIM! се предлагат в notosgalleries, Pretty Shop, SEPHORA, Debenhams, Scandal,  Lero, Adel –Велико Търново, Paradox – Бургас, Feeire  – Стара Загора.

Zadig & Voltaire Rocker Chic FragranceZadig & Voltaire Fragrance Zadig & Voltaire Rocker Chic FragranceZadig & Voltaire Rocker Chic Fragrance Zadig & Voltaire

This is HER! / This is HIM!

Познавате ли ароматите на Zadig & Voltaire? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *