Aleks The world smallest all in one printer for home


Едно от нещата, които ни карат да се чувстваме живи, са спомените. Те ни помагат да оценим живота. Припомнят ни какви сме били, от къде сме тръгнали и през какво сме минали. Но в съвремието спомените много бързо се изтриват от главите ни. Мислим си, че помним нещо, само за да разберем след година или две, че вече не сме съвсем сигурни как са стоели нещата.

Ще ви дам за пример бебешкия албум на Александър. Подари ми го моята мила приятелка Силвия, която съм споменавала и преди. Написа ми най-дългото, искрено и красиво послание и ме заплаши, че трябва стриктно да си водя този дневник. :) И беше права. Първата годинка от живота на Александър не беше отдавна, а вече сякаш нищо не си спомням. Добре че съм писала в дневника, макар и не достатъчно подробно.


Printing photos with HP Printing photos with HP Deskjet Mom and son


Да, писах, но така и не допълних снимките – вече 3 години… Когато от HP ми изпратиха най-малкия многофункционален принтер в света DeskJet Ink Advantage 3785, си казах, че сега е моментът. Трябваше да се върна в архиви отпреди 3 години и да търся подходящи снимки. За щастие, принтерът се свърза лесно с телефона ми и принтирах снимки директно от там. За нула време извадих кадрите на хартиен носител и с Александър се захванахме да разглеждаме и лепим. Всъщност така прекарахме неделния следобяд. Той отлепяше (хартията на HP Social Media Snapshot e самозалепяща се) и залепяше на погрешно място, а аз съответно поправях щетите. :)

Но се забавлявахме! Дори разбрах, че отлагането не е било чак толкова лоша идея. Напротив. Направихме го в идеалния момент, в който той е пораснал, разбира и се радва на себе си “като бебе”.


20171001 Family-time Попълваме снимки Having fun Having fun family Mom and son play Mom and son having fun Happy moments Enjoying family photos Aleks family album Aleks baby album Baby album


Силви, албумът вече е напълно готов. Липсват записки тук-там, но вече има завършен вид и ще го вадя през годините, за да си припомняме едни от най-хубавите ни мигове, защото няма нищо по-ценно от спомени на хартия. Усещането е толкова по-различно – някак лично и много по-реално, отколкото “скролването” из хиляди случайни снимки в телефона и превключването от една папка в друга. Благодаря ти, че беше настоятелна и се погрижи един ден Александър да има свой албум със спомени. Това наистина е безценно!


Family photo album World smallest family printer Denina Martin and Aleks


А що се отнася до принтера, мисля, че HP Ink Advantage 3785 е доста добър. Факт е, че не съм познавач. В университета имах един, който в последствие изхвърлих, защото никак не се разбирахме. С този се разбрахме бързо. Дори по-лесно, отколкото предполагах. Това ме навежда на мисълта, че е един наистина добър семеен избор. Още информация можете да откриете тук.


Family photos

Усмихнат ден от мен!

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с HP. Всички мнения са мои.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *