Denina Martin Collection polka dots coat

Колекция есен/зима 2023 черпи вдъхновение от силуетите на 50-те и 60-те години на 20-ти век, но в актуална и съвременна интерпретация. 

Обсипваме градът в точки. Ключов момент в тази колекция е мотивът на точки, който ни напомня, че личният стил може да бъде класически и смел едновременно. 

Експресия от класически силуети, които акцентират на женствеността. Обемни поли и закачливи принтове се комбинират в рокли, които са красиви и много носими едновременно. 

Допаминов бууст. Акцентният цвят в тази колекция наричаме малиново вино и е най-бързият метод за създаване на добро настроение. Романтичен. Женствен. Интригуващ. 

Този сезон ви приканваме да изразите смелата си страна, защото this chapter is called: Bold Expression. :)


ВЪЛНЕНО ОУВЪРСАЙЗ ПАЛТО НА ТОЧКИПАМУЧНА РИЗА НА ПЛУМЕТИ +ПОЛА НА ТОЧКИ С А-ЛИНИЯРАЗКРОЕНА РОКЛЯ CARRIE В ЧЕРНА ФЛОРАЛНА ЩАМПАДЪЛГА РАЗКРОЕНА РОКЛЯ CARRIE В БЕЖОВО-ЧЕРНА ЩАМПАРОКЛЯ РИЗА LINDA В ЧЕРНО С КОНТРАСТНА БРОДЕРИЯОУВЪРСАЙЗ ПАЛТО ОТ СУРОВА ВЪЛНА В МАЛИНОВ ЦВЯТ + ВЪЛНЕНА БАРЕТАСВОБОДНА ФЛОРАЛНА БЛУЗА С ЕФЕКТНИ РЪКАВИВАТИРАНО КАПИТАНОРАНО БОМБЕР ЯКЕ С ВИСОКА ЯКАБЯЛО ПОЛО ОТ ВИСКОЗНА СМЕС