В рубриката Life&Style този месец споделям това, което ме вдъхновява напоследък. Юнски любимци, които ползвам, харесвам и препоръчвам. Книгата, която прочетох на един дъх. Ароматът, на който не мога да се наситя. Най-удобната ми рокля. И още. Вижте по-долу за всички подробности.

  1. LANA Рипсена рокля тип потник в черно – Тази рокля е от новите модели в Denina Mártin Collection и беше моето бързо решение за дните, в които бързам. Най-хубавото е, че е изработена от памук, но не се мачка, така че не е нужно да губя време за гладене.
  2. TOM FORD BITTER PEACH – Това е аромат, който наскоро изпробвах за себе си и ми хареса. Кехлибарено-ванилов аромат, който аз бих определила като изискана праскова. Никога не съм си представяла, че ароматът на праскова може да бъде толкова изискан, но Том Форд е способен да го постигне.
  3. Колие от стомана с перли – Едно великолепно скорошно откритие от българската марка Flicka.
  4. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic – Нося този смарт часовник от май и го обожавам, но скоро ще споделя повече за него.
  5. GIORGIO ARMANI Luminous silk foundation – Безупречен. Озаряващ. Копринен. Обичам този фон-дьо-тен.
  6. Слънцезащитен крем за тяло Protection U.V. Corps SPF 25 – Biologique Recherche наскоро пусна първия си слънцезащитен продукт за тяло и този месец го използвах интензивно. И за него ще разкажа повече скоро.
  7. Чанта Nydale от жакард
  8. Биохакинг. Бъди най-добрата версия на себе си – Ирина Баранова – Концепцията за биохакинг ми е много интересна. Толкова интересна, че ми отне 4 дни да прочета цялата книга, което е изненадващо, тъй като нямам много свободно време за четене с бебето. Книгата е пълна с полезна информация относно дефицита на определени витамини и минерали в телата ни и как това се отразява на здравето и външния ни вид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *