Първият месец от годината мина неочаквано бързо. Моята идея за този месец беше да имам един спокоен и осъзнат януари. Да се ​​насладя на спокойствието, защото след декември и работната лудница, имам нужда точно от това. Започнах годината с йога класове, разхождах се и слушах различни подкасти, прочетох книга за храненето и децата и започнах да пия повече чай и по-малко кафе. Открийте всички подробности по-долу в първата за годината публикация на Life&Style.

 1. По-здрави деца – Маги Пашова – Тази книга стои на бюрото ми от два месеца, но чак през януари намерих време да я прочета. Маги е прекрасен човек и това е нейната поредна книга, която прочитам. Четох тази за храненето по време на бременност и тазиж за храненето на бебетата до 1 година. Това, което харесвам в нейния стил на писане, е, че тя никога няма да те накара да се чувстваш виновен, че не правиш нещата достатъчно добре. Тя никога няма да окаже натиск чрез съветите си. Маги просто дава насоки и важна информация за храненето, плюс някои лесни рецепти. Което аз лично ценя високо, особено в ерата на mommy shaming. Новата й книга не е изключение и е чудесна за всеки забързан родител, който иска най-доброто за децата си.
 2. Braun мини епилатор за лице – Имам такъв епилатор за лице. Може да прозвучи странно, но по време на бременността ми порасна мустаче от едната страна. Съответно, се наложи да взема мерки, но тъй като фотоепилацията не беше опция, посегнах към лентичките. Майка ми обаче ми забрани, защото според нея в дългосрочен план това ще допринесе за образуване на бръчици и ме посъветва да си взема такъв епилатор. Споделям го, защото не бях се замисляла за дългосрочния ефект от лентичките и някои от вас вероятно също не са.
 3. DryMove™ Seamless спортен топ
 4. DryMove™ Seamless спортен клин
 5. Biokiss Regenerating балсам за устни – Този продукт прави чудеса с устните ми. Нанасям го както през деня, така и през нощта. А когато нанеса преди лягане, сутрин се събуждам с красиви, меки и плътни устни.
 6. Nike Everyday Essential чорапи
 7. Nike Court Vision Alta – Взех ги в самото начало на годината и все още не съм ги носила, но ми харесва, че изглеждат различно от типичните бели маратонки и не са съвсем ниски.
 8. Кейс за Airpods, Син цвят
 9. Apple AirPods 2 – Моят партньор в слушането на подкасти.
 10. Ancient Apocalypse – На една разходка този месец произволно избрах епизод от The Joe Rogan Experience. Беше дълъг разговор с Graham Hancock, който е създателят на Ancient Apocalypse. Толкова много ми харесаха теориите му за археологията и нашето съществуване, че след подкаста си пуснах и Ancient Apocalypse по Netflix. Graham Hancock е противоречив и отхвърлян от мейнстрийм учените, защото неговите теории развенчават собствените им. Той вярва, че цивилизации са съществували много по-рано (преди над 12 000 години), отколкото твърдят учените (преди около 6 000 години). Абсолютно препоръчвам да слушате подкаста и да гледате Ancient Apocalypse, защото ще ви даде различна гледна точка и храна за размисъл.
 11. YogiTea Natural Balance Shiitake чай – И двата чая са страхотни. Пробвах ги за първи път този месец, но този е с по-неочакван вкус, който изненадващо много ми хареса. Освен това гъбите шийтаке имат много ползи за здравето, което ги прави още по-добър избор.
 12. YogiTea Джинджифил, портокал и ванилия
 13. Порцеланова чаша