Празниците наближават и за последен път тази година компилирам пиша в традиционната рубрика Life&Style – този път с любимото от декември. Тук ще откриете селекция от неща, които ме правят щастлива и развълнувана този месец. Като ботушите Lasocki, които наскоро получих, новата четка за зъби, която ще имам възможността да използвам и тествам, аромат, който обожавам, кафе вкуса, който ме усмихва и още.

 1. ABBIE Плетена рокля с мериносова вълна – Това е вечна, удобна и стилна рокля, която нося често в наши дни.
 2. Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré – Ако искате да подарите топъл и изискан парфюм, това е той. Много елегантен и в списъка ми с желания в момента, тъй като се обърках и поръчах друг от тази линия, който също е добър, но този е още по-фантастичен!
 3. Lasocki ботуши – Това декемврийско откритие заслужава да се спомене тук. Тези ботуши са много стилни, топли и най-важното много удобни. Взех кафявите, но има и още два налични цвята. И в момента са намалени!
 4. Aldo чанта – Сладка мини чанта, която си подхожда чудесно с ботушите.
 5. Nespresso Infiniment Gourmand Saveur Noisettes – Всяка Коледа Nespresso пуска ограничено издание на кафе и тази година е в сътрудничество с Pier Hermé. Любимият ми вкус от линията? Без съмнение това е Infiniment Gourmand Saveur Noisettes. Елегантен вкус на печен лешник, който пренася изящното изкуство на сладкарството в гладкото на вкус еспресо на празничния сезон. Не съм сигурен дали все още се предлага, но който и от лимитираните вкусове да опитате, си заслужава.
 6. Swarovski Annual Edition 2022 3D орнамент – Наскоро забелязах тези орнаменти Swarovski и си помислих, че са страхотна идея за подарък, с който ще продължите празниците.
 7. ZIAJA Cocoa Butter – Този месец тествах за първи път тази марка и останах много доволна от аромата и текстурата на продуктите. Ziaja използва предимно естествени съставки, няма политика за тестване върху животни, имат веган формули и всичко това на страхотна цена.
 8. Четка Oral-B – Това е подарък, който току-що получих и съм много развълнувана да тествам. Oral-B инвестира години в разработването на тази иновативна магнитна технология и аз съм толкова, толкова любопитна. Да изчакам ли до Коледа, за да я пробвам?
 9. DIOR шал – В моя IG споделих видеоклип с разопаковане на pre-loved шал на Dior, който взех на страхотна цена от Vestiaire Collective. Това е редовна колекция, но винаги можете да хвърляте едно око на любимците си предварително. Mitzah е красив аксесоар, който може да се носи по много начини – в косата, на любимата чанта или на китката.
 10. ZARA HOME комплект спално бельо – На Черния петък поръчах спално бельо от Zara Home. Харесват ми качеството – всъщност това ми е втори комплект от там. Перкалът е любимият ми вид памук, който е много приятен за спане.
 11. Emily in Paris Season 3 – Иска ми се да мога да ви препоръчам филм тези дни, но ми се струва трудно. Последните коледни филми, които гледах, не бяха никак добри. Всъщност гледах Wednesday и абсолютно си заслужава, но реших да включа Emily in Paris Сезон 3 тук, тъй като е в списъка ми за задължително гледане – много съм любопитна как ще се развие историята там. Запазете си датата – премиерата е на 21 декември.