Malaga lighthouse
Marie Zelie dress

Познавате ме и знаете колко обичам романтиката около крайбрежието. Затова няма да се изненадате, че едно от местата в Малага, които бързо ми станаха любими, е Puerto de Malaga и красивият морски фар, който се извисява на 38м височина и е характерен белег в небесния пейзаж на града. La Farola е и един от най-старите фарове в Испания. Разрушаван е два пъти – веднъж от земетресение и веднъж от войната, но е там и до днес като ключов ориентир на моряците и любимо място на местните хора.

Последният ден от престоя ни в Малага решихме да прекараме край морето и облякох най-морската рокля, която имам. Романтична като La Farola, тя е една от любимите ми рокли в момента. За съжаление, се разпродаде доста бързо, но я има в други принтове, както и като пола в същия десен. Ако си харесате нещо от сайта на Marie Zelie, можете да ползвате и отстъпка 10% с кода DENINAMARTIN10.

И макар това крайморско приключение да беше миналия месец, се вълнувам, защото ми напомня, че скоро предстои друго. Следете ме във Facebook и Instagram, където ще споделям повече.

Bulgarian fashion influencer
Ralph lauren crossbody bag
Malaga porto lighthouse
Bulgarian influencer
Wearing Marie Zelie dress
Ingiliz shoes and lash on top
Fashion blogger influencer
Malaga porto de lighthouse

 Рокля – Marie Zelie (Разпродадена, но налична като пола)

Сандали – Ingiliz (Харесвам и тези)

Аксесоари за сандалите – Lash Shoe Makeover

Чанта – Ralph Lauren (Бюджетна опция тук)

Шапка – H&M (стара, но подобна тук)


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ