loreal professionnel serie expert inforcer


Косата винаги ми е била слабост. Както неведнъж съм казвала, тя е рамката, която очертава лицето. Винаги съм полагала грижи за нея, но откакто направих просветляването, се оказа, че ми е неoбходима по-интензивна и експертна грижа.

От доста време редувам козметиката за коса и една от любимите ми серии винаги е била Serie Expert на L’oreal Professionnel. Затова и се зарадвах страшно много, когато от L’oreal Pro ме поканиха в Академията по повод подновяването на опаковката на Serie Expert и лансирането на новата гама от серията – Inforcer.


Lreal serie expert inforcer haircare 1 Blogger haircare


От експертната грижа на L’oreal досега съм ползвала Vitamino Color, Absolut Repair и Nutrifier, като последните две са ми от най-любимите. При последното ходене в Академия Л’ореал ми бе направена персонална диагностика. Оказа се, че косата ми е в много добро състояние в корена и по дължина, но някъде по самите краища се усещат неравности и сухота. Знаете ли – това никак не ме учуди.

Изрусените ми краища са подложени на непрестанен стрес. Факт. Самото изсветляване ги отслабна страшно много, а честото топлинно третиране ги прави още по уязвими. За първи път в живота си чувам звука от късащи се косъмчета толкова често.  Докато се реша, докато си връзвам и развързвам косата… Оказа се, че именно новата Serie Expert Inforcer е най-подходящата за мен.


Blogger review inforcer series 20170814 Loreal professionnel serie expert inforcer


Inforcer е серията, която се фокусира върху късащите се, цъфтящи и отслабени краища. Формулата е обогатена с Biotin и витамин B6, които са ключови за здравето и жизнеността на косата. Те подпомагат подсилването й и допринасят за по-лесното разресване. След като преминах еднократна терапия Power Mix с концентрат Inforcer, усетих никак не малка разлика в състоянието на косата си. Освен гореизброените ползи, тя стана и по-бляскава, и по-мека, а звукът от късащи се косъмчета постепенно започна да става все по-рядко и по-рядко явление.


Strong healthy hair Blogger favorite hair product


По мое мнение Inforcer е изключително подходяща за коси с балеажни и омбре техники, но тъй като не съм професионалист, препоръчвам консултация в салон. Там ще можете и да се подложите на специализирана и адаптирана спрямо нуждите интензивна терапия Power Mix. А резултатът лесно се поддържа вкъщи със серията шампоан, маска и изглаждащ крем без отмиване.


loreal pro serie expert inforcer loreal pro Denina Martin blogger


П.С.: Едно от най-хубавите неща за Inforcer e, че, укрепвайки краищата и намалявайки късането, тази серия подпомага видимия растеж на косата. Разбира се, трябва да мине време, за да потвърдя от първо лице този факт.


Blogger haircare tips Denina Martin for serie expert

А вие ползвали ли сте Serie Expert някога? Ако някой изпробва експертна грижа Inforcer, ще се радвам да обменим опит и впечатления.

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *