My pinterest style bedroom
Pinterest style bedroom

Тази годиха ще станат 3 години от преместването ни в това жилище. Отне ми около 2 най-накрая да направя гардеробната. Както казвам, добре че беше бебето, за да се мобилизирам. :) Исках да я направя преди то да се появи. Ето че в началото 2021 свърших и това и днес ви показвам крайния резултат.

Отне ми време да си изчистя концепцията за гардеробната. Pinterest помогна страшно много и съветвам винаги да се обръщате към платформата за интериорни вдъхновения – много помага! В началото исках гардеробна без врати. После реших, че ще се събира прах и ще изглежда разхвърлено, затова минах на фаза „искам да има врати“. Но имаше нещо, което ме притесняваше все още. Докато не попаднах на гардеробна в Pinterest, която беше комбинация от солидни врати и такива със стъкло. Много ми хареса и реших, че ще бъде така.

Изборът на цвят е още нещо от голяма важност. Ние взехме мостри и наложихме в стаята, за да преценим максимално точно – спряхме се на off-white. Дори и да си мислите, че нещо ще подхожда, е добре да го видите на място, тъй като фактори като изложение и светлина могат да изиграят ключова роля и нещата да не са така, както сте си мислили.

Малките детайли са от голяма значение. Казвам го във връзка с дръжките. Те завършват цялостната визия, а аз държах да са такъв тип. Оказа се доста трудна задача да намериш матирани златни дръжки в България! За щастие успях да намеря тези единствено в Баухаус. Ако ви трябват такива, можете да се насочите натам.

И никак не на последно място – много е важно да намерите добър изпълнител, който да ви дава съвети без да си налага мнението! Ние попаднахме на точно такъв и сме много, много доволни. Ако желаете, пишете ми на лични съобщения, за да ви дам контакт (за София). :)

Вижте кратък видео тур от гардеробната тук.

My Pinterest style bedroom

2 comments

Reply

Здравейте, Денина! Така би изглеждала и мечтаната за мен гардеробна.
Можеш ли да споделиш контактите на изпълнителя?

Reply

Здравейте, може ли контакт на изпълнителя на проекта? Благодаря :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *