Preview on Denina Martin Collection

Мина почти месец, откакто споделих за Denina Mártin Collection, която излиза на 3 октомври, 2019. През това време с Рон работим усилено и активно споделяме информация за колекцията чрез бюлетин. Ако все още не сте се абонирали, а искате да сте сред първите, които научават новото около DMC, м0жете да го направите тук. А днес в тази статия ще откриете първа част на всичко, кoето трябва да знаете за DMC.

Denina Martin Collection
Denina Martin Collection colors

ТЕМА & ВДЪХНОВЕНИЕ


За колекция Есен/Зима 2019 вдъхновението дойде от най-топлите и меки цветове на сезона, представени чрез различни геометрични принтове и форми. От фино райе и игриви точки през закачливи триъгълни форми до класически карета. Колекцията е цветна, но същевременно достатъчно класическа, за да остане в гардероба ви дълго време.

Това, което можете да очаквате в цветови аспект са плътни карамелени нюанси, нежни ванилови тонове и романтично синьо. Ще срещнете и някои приятни вариации на моделите в елегантно сиво.


СИЛУЕТИ


Всички модели в Denina Mártin Collection се характеризират с романтичност и подчертана женственост. 

В колекцията ще срещнете романтични силуети при роклите, нежно подчертани талии при саката и класическа линия при палтата. Чрез DMC искаме да акцентираме именно на женствения и романтичен стил на обличане, защото вярваме, че деликатното подчертаване на женствеността е сила, която не трябва да бъде подценявана.

Silhouettes
The process of creating Denina Martin Collection

РАЗМЕРИ


Ще започнем с основните размери – от XS до XL, но сме отворени и да разширим предлагането в бъдещ момент. Ще се радваме да чуем какво мислите вие!


КЪДЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА DMC и КОЙ Е ДИЗАЙНЕР?


DMC се моделира и произвежда в България и по-конкретно в София. Локалното производство ни позволява да следим процеса, за да можем да постигнем възможно най-добро качество, тъй като това е една от основните ни цели.

Denina Mártin Collection се създава в съответствие с моето виждане, като за целта работим с професионален моделиер. Това се отнася до техническата част от създаването и коригирането на кройката на дадена дреха. Идеите и насоките идват от мен и разбира се, с ценното мнение на Рон. Цялата концепция и теми, избор на плат и всички други детайли са следствие на екипната ни работа с него.

И тъй като много от вас продължават да питат – Denina Mártin Collection не е част от колаборация с друг бранд. Зад създаването на колекцията не стоят други марки или спонсори.

Made in Bulgaria
Denina Martin

Ако имате въпроси, ще се радвам да ги споделите! Очаквайте Част 2.

До скоро!

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *