Да се погрижиш за себе си означава да покажеш любов към себе си. Затова днес споделям с вас 9 неща, които да направите за себе през месеца на любовта (а и не само) и по този начин да си покажете, че се обичате. За да сме щастливи, трябва да правим хубави неща и за самите нас си. Аз самата ще си опитам да си подаря няколко от изброените, защото напоследък наистина нямам време да правя почти нищо за себе си, а определено имам нужда. :)


Подарете си уелнес ден

Ден в СПА или масаж на тялото ще ви накара да се почувствате като съвсем нов човек – физически и психически. Можете да опитате Este Fitness & SPA. Имат страхотни пакети – тествани и одобрени от мен.


Погрижете се за косата си

Запазете си час в салона. Направете терапия за коса (аз лично обожавам Kérastase , а сега имат нова серия Chroma ) или се преобразете – придайте на косата си свежия вид, от който се нуждае. Гарантирано ще ви се отрази добре!


Вземете си вана с балончета

И не забравяйте просекото! От време на време трябва да си подаряваме успокояващи преживявания.


Healthy highlighted haircare

Погрижете се за лицето си

Ние, жените, обичаме процедурите за лице. Толкова е освежаващо и преповдигащо настроението. Терапиите, в които се кълна, са тези на Biologique Recherche! Запазете си час и ще се почувствате толкова освежени и щастливи – обещавам ви!


Дайте си почивен ден

Правете каквото искате да правите или това което ви прави щастливи. Какъв по-добър начин да кажеш „Обичам те“ на себе си.


Отидете на пътешествие

Пътуването ни помага да забравим за монотонното ежедневие. Освежава духа. Планирайте бягство на близко, а защо не и далеч. Отидете някъде, където винаги сте искали да отидете. Пътуванията са чудесен начин да се свържем с вътрешното си Аз.

Купете си нещо, което наистина харесвате

Когато работите толкова много, трябва да спрете и да се възнаградите. Важно е, защото ще ви накара да се почувствате по-добре и ще ви стимулира да се справяте още по-добре. Каня ви да разгледате и новите ни модели в Denina Mártin Collection.


Облечете се за себе си

Облечете нещо, което ще ви накара да се чувствате красиви и привлекателни – заради самите вас си!


Следващия път кажете „Благодаря“

Толкова много жени имат проблеми с приемането на комплиментите, защото подценяват себе си. Следващия път, когато някой ви каже нещо хубаво, просто кажете „Благодаря!“. Ако другите хора виждат нещо хубаво във вас, тогава може би то е там и истина. Вие трябва да се радвате за това, а не да се чувствате несигурни. :)