Asus zenfone 3 blogger

Спомням си какво беше преди, когато нямахме смартфони. Използвахме телефоните, само за да се чуваме, да пишем съобщения и да играем на „Snake“. Дори ми стана малко носталгично сега, като написах това. Вече правим всичко на телефоните си, защото те могат всичко (почти). Правят снимки като с фотоапарат, имат Beautification modes за перфектни селфита, пръстови отпечатъци и какво ли още не. Освен това поддържат най-различни приложения за музика, спорт, йога, обработка на снимки и т.н.

Всъщност, отдавна се каня да направя тема за приложенията, в която да споделя личните си фаворити и да ви провокирам да споделите вашите любими. Освен традиционните apps, които използвам като Facebook, Instagram и YouTube, имам и няколко други любими. Намирам ги за полезни, практични, лесни за употреба и затова откровено ви препоръчвам тези 6 любими смартфон приложения.

Asus zenfone shedd Asus zenfone 3 best apps currently using

VSCO

Ако сте запалени на тема Instagram, филтри и хубави снимки, то по всяка вероятност вече сте чували за VSCO. Истината е, че не съм сигурна как да произнасям името правилно. Казвам му „виско“ – на галено. Каквото и да е произношението, в него има страхотни филтри и опции за регулиране на светлина, контраст, цветност, топлина и др. Има платени пакети, но и безплатните са доста добри. Аз самата досега не съм купувала.

SnapSeed

Още едно приложение за корекция на снимки. SnapSeed притежава опцията brush, която обожавам. Тя позволява контролирането на топлина, яркост и цветност в определени участъци на снимката. Много полезно, когато заснема нещо на белите чаршафи, но те не са достатъчно пригладени, например.

My Fitness Pal

Страхотно приложение, с което следя калории и физическа активност. Последните месеци не съм го ползвала, но определено имам нужда да започна отново. Тази сива и депресираща зима, както и сериийното недоспиване (!!), се отразиха доста зле на фигурата ми и съм в немалък плюс, който спешно трябва да обърна в минус. С My Fitness Pal е лесно, защото предлага услугата „Сканирай баркод“ и не се налага да пишете стойности. Те излизат сами. Освен това, има все повече и повече български продукти, които липсваха, когато го изтеглих за първи път преди 4 години.

Asus zenfone 3

SHEDD

Вече съм ви казвала за това мобилно приложение за продаване и купуване на модни находки. Харесвам го, защото ми помага да намирам по-добри собственици на недооценените от мен артикули. Ако ви е интересно, можете да ме потърсите под хаштаг #deninamartin Освен това там се намират и интересни, казано от позицията купувач. Като например този елек.

DropBox

Като човек, който борави със снимки и големи файлове често, наличието на DropBox е по-скоро неубходимост. Много ми е лесно и удобно да споделям по-големи файлове чрез него. Освен това го използвам като организиран каталог със снимки.

Yoga Studio

Това приложение ми беше много любимо докато бях бременна. Има набор от различни йога програми, които се изпълняват заедно с инструктора т.е. същото е като да отидеш на клас, но не се налага да излизаш от вкъщи. Има съвети. Различна степен на трудност. Музиката е много релаксираща и приятна. Има програми за по 10, 15, 30 и 60 минути. За съжаление, Александър ми се качва на гърба (буквално) и не съм практикувала от доста време вече.

Asus zenfone 3 best apps Asus zenfone-3 5 best apps

ASUS Zenfone 3 (купи тук) / Dream Catcher топ (подобен) / ZARA дънки / FURLA Metropolis чанта

Кои са вашите любими смартфон приложения? Можете ли да препоръчате някои? 

Усмивки,

Денина ♥

2 comments

Reply

Докато бях майка на новородено много харесвах MapMyWalk. Засича колко километра си изминал и изчислява скоростта, съответно калориите :) Беше много надъхващо и излизах на разходки с количката, за да попълня калориите със знак минус в MyFitnessPal :)
За съжаление малката порасна и напоследък не го ползвам :(

Reply

Не го бях чувала досега. Ще го проверя, макар че и при мен е същата история. Разходките с количката ми липсват… Благодаря, че сподели, Весела! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *