Rosy plump notino favorite

Пролетта е тук и реших, че е време да освежа грима, а най-осезаемо това се случва чрез червилото. А тези 4 розови продукта за устни, които да носите от сутрин до вечер, са доста приятни мои попадения.

По-гореLancôme L’Absolu Gloss Rosy Plump – много деликатен розов глос за обем, които кара устните да изглеждат по-плътни, като същевременно ги поддържа хидратирани. Най-хубавото е, че цветът е много дискретен и не изисква да го съобразям с облеклото.

Denina Martin beauty fav
Make up favorite shade

Skinfood Fresh Fruit Lip & Cheek – Вдъхновена от цветовете на пресните плодове, тази трицветна палитра съчетава руж и червило за устни в едно, за да придаде свеж и розов вид на скулите и устните. Кремообразнатa формула е лесна за преливане и нанасяне. Аз дори нанесох малко от продукта и върху клепачите си. Страхотен ежедневен продукт, особено ако харесвате небрежния грим без ясни очертания и линии.

Bobbi brown lipstick
Bobbi Brown favorite beauty products

Bobbi Brown Crushed Lip Colour в цвят Bitten – Това е червило с наслояващ се пигмент. Много хидратиращо и се усеща много комфортно на устните. Това, което ми харесва в него, е, че с едно нанасяне получавам лек оттенък, но ако се чувствам по-смела и искам по-изразителен вид, нанасям няколко слоя и voila! Също така този нюанс е много свеж и плодов на вид, което ми харесва.

MAC and Denina Martin
MAC lipctick nonito favorite

MAC Mini Червило в цвят Mehr – Това е среден тон бледомораво към розово червило – носи усещане за неутралност и елегантност. Формулата е кремообразна и богата с наситен матов пигмент. Чувства се комфортно на устните и ако питате мен – е идеален избор за вечеря. Освен това е мини продукт и много компактен за всяка чанта.

*В партньорство с Notino. Всички мнения са изцяло мои.