Yankee candle fragrance for spring freshness
Passionflower yankee candle

С идването на пролетта обикновено всички се впускаме в освежаващи почиствания на дома. Много харесвам да допълвам тази свежест от почистването с хубав аромат, който да внесе истинско пролетно усещане вкъщи. Обожавам свежите цветя, но за съжаление, те отдавна не носят аромат със себе си, затова определено предпочитам качествени и дълготрайни свещи и дифузери.

Една от най-любимите ми марки, производител на точно такива свещи и дифузери, е Yankee Candle. Спомням си, когато за първи път ги открих. Живеех в Bournemouth и с мои приятелки винаги пилеехме време на щанда, избирайки и коментирайки различните аромати. От тогава съм влюбена в тях! А и се превърнаха в чудесна и лесна идея за подарък, защото кой не обича хубави свещи.

Днес споделям с вас 4 пролетни аромата за свеж дом – същите онези, които ароматизират моя дом този сезон.


Yankee Candle Elevation Passionflower


Passionflower e вдъхновяващ и приповдигащ настроението пролетен аромат. Това е и любимата свещ на Рон. Тя има плодов връх на мандарини и черно френско грозде, тяло от чай жасмин и цвят на лотус, а в основата стоят орхидея, кехлибар и мускус. Приятно подсладена, тази свещ се усеща наистина пролетна.

Yankee candle fragrance for home
Sheer linen Yankee candle

Yankee Candle Elevation Sheer Linen


Още един свеж аромат, който оставя усещане за чистота. Sheer Linen е моят личен фаворит. Има база от мускус, въздушни и свежи връхни нотки и сърце на момина сълза и циклама. 

Notino Yankee candle fresh cut roses
My favorite yankee candle

Yankee Candle Fresh Cut Roses Reed Diffuser


Този дифузер ми е друг любимец. Знаете, че съм израснала в Долината на розите и арматът на прясно откъснати рози ми е много скъп. А този дифузер има точно толкова реалистичен и истински аромат. Направо ме пренася по време на розобера! Имайте предвид, че е много фин и нежен обаче. Препоръчвам го за не много големи помещения, ако искате да го усещате.

Fluffy towels fragrance
Fluffy towels yankee candle

Yankee Candle Fluffy Towels Reed Diffuser


Представете си току що сгънато ароматно пране от меки и пухкави хавлии с фини нотки на лимон, ябълка, лавандула и лилия. Нито едно от последните обаче не се усеща отчетливо, а е елеганто премесено с останалите, за да мирише на чистота. Това е най-точната дума, с която мога да опиша този дифузер! Харесва ми да го държа в спалнята, точно защото е лек, свеж и въздушен.


Имате ли си любим Yankee Candle аромат? Ако не сте пробвали досега, съм сигурна, че ще ги харесате! Аз самата ги обожавам.

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в партньорство с Notino. Всички мнения са изцяло мои. 


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *