My favorite Diptyque Eau Duelle

Обожавам ванилови парфюми, но не всяка ванилия има изискан почерк. Затова реших да споделя с вас 4 изтънчени ванилови аромата, които харесвам и с които ще получите комплименти.

Пикантната ванилия

Знам, че и друг път съм писала за този парфюм, но обожавам Diptyque Eau Duelle. За мен това е най-фантастичната ванилия. Пикантна, леко опушена и мистериозна. Ако трябва да кажа кой парфюм ме описва най-добре, това е той.

Флоралната ванилия

Van Cleef & Arpels знаят как да правят изтънчени аромати. Collection Extraordinaire Orchidée Vanille е точно такъв. За тези от вас, които харесват флоралните нотки, то тази ванилия ще е добър избор. Освен нея, в този парфюм се съдържат нотки на ванилова орхидея, боб тонка, мандарина, виолетки и българска роза.

Van Cleef Arpels
Atelier Cologne Vanille perfume

Унисекс ванилия

Atelier Cologne Vanille Insensée е дървесен ванилов аромат, който е подходящ, както за жени, така и за мъже. Всъщност и аз, и Рон се пръскаме с него. На мен лично ми се стори странен в първия момент, но след като пръснах по себе си, много ми допадна. Красив контраст между ванилия от Мадагаскар и дървесен мъх. Сред екзотичните съставки се крие лайм от Мексико и кориандър от Русия. Топли и дръзки нотки за вас и вашата половинка.

Чистата ванилия

Ако харесвате отличителния и чист аромат на ванилия, бих препоръчала Boucheron La Collection Vanille de Zanzibar. Разбира се, в състава има и флорали и цитруси, които я обогатяват и допълват дискретно, но общото усещане е на деликатна и изтънчена ванилия.

the best Boucheron

Препоръки на други изискани ванилови аромати са винаги добре дошли! :)

Усмивки,

Денина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *