blie line

Всеки сезон задължително си правя едно онлайн проучване за новите актуалности сред косите – предимно при прическите, защото цвят и подстрижка променям много трудно. Една от ярките тенденции се оказаха т.н. панделки. Вдъхновена от подиума, реших да изпробвам и споделя 4 идеи за прическа с панделка, които са много лесни за изпълнение и с които мисля да разнообразявам тази есен.


#1

Винаги съм харесвала ниските опашки, но когато бях малка, майка ми ме връзваше високо и от тогава ми е останал този навик. Този сезон си обещах да се връзвам по-ниско. Изглежда изключително стилно и елегантно. А за акцент да добавям голяма пандела от кадифе, както бяха направили на ревюто на любимата Tory Burch. Вие можете да разделите косата си и на среден път, но аз лично предпочитам на силно изразен страничен.


1 Loreal professionnel serie expert


#2

За второто вдъхновение ви трябва около минута и сте готови, ако не броим изправянето на косата, но и то не е задължително. С ластик приберете малка част от косата. Около нея увийте лентичката и завържете отдолу. Оставете я да пада свободно.


2 Loreal professionnel serie expert


#3

90-те се завръщат с някои от техните модни особености като например лентите за коса. Аз лично предпочитам да е нещо, което мога да завържа, защото обичам да ми е стегнато. Освен това, изглежда по-интересно, когато от едната страна се подават дискретно краищата на лентата.


3 Loreal professionnel serie expert


#4

А ако цялото това връзване на пандели ви идва сложно, можете да си вземете направо една готова. Аз имам точно такава от кадифе, която спестява време във връзване. Просто хванете косата в отпуснат кок и добавете шнолата като акцент.


4 Loreal professionnel serie expert


Както видяхте, при прически 1, 2 и 3 косата е добре да бъде идеално права и гладка. За целта, е добре да използвате грижа без отмиване, която да хидратира, подхрани и приглади косата. В момента ползвам и съм страшно доволна от Serie Expert – Inforcer на L’oreal Professionnel, за която вече ви разказвах. Косата ми е доста по-лесна за овладяване и стилизиране. Освен това има допълнителен блясък и много приятен аромат.

А от къде да се сдобиете с такива аксесоари?

Тези тук съм ги купувала от Zara и H&M. Дългата лента с червените цветя пък купих от новооткрит магазин за масова бижутерия на Витошка (не запомних името). Но най-добрият и бюджетен вариант по мое мнение си остава да посетите близката кинкалерия.


Loreal professionnel expert


Лента от кадифе – ZARA

Шнола от кадифе – H&M

Подсилващ изглаждащ крем – L’oreal Professionel Serie Expert Inforcer

Рокля 


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с L’oreal Professionnel. Всички мнения са мои.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *